Creare magazin online

Beneficii de natura financiara si profesionala la Art Studio Videochat Unirii

Art Studio Videochat Unirii iti ofera sansa de a atinge fara efort independenta financiara mult visata, intr-un cadru relaxant si placut, cu decoruri care ies in evidenta prin confort, diversitate si lux.

Studioul nostru este amplasat intr-o locatie de lux in Piata Unirii, unde modelele noastre beneficiaza de camere cu dotari ultramoderne, amenajate de cei mai buni specialisti de design interior.

Locatia centrala a studioului permite accesul usor cu orice mijloc de transport, mediul de lucru fiind unul favorabil desfasurarii in conditii optime a activitatii de videochat.

Art Studio ofera bonus de angajare!

Experienta ne-a invatat ca, pe langa profesionalism si corectitudine,  beneficiile de natura financiara fac diferenta, atunci cand vine vorba de angajari videochat. De aceea, studioul nostru pune intotdeauna accent pe model, il ajuta sa creasca si investesc in acesta.

Te sprijinim moral, dar si financiar, cu bonus la angajare pentru prima ta luna de munca: 70% comision! Continuam sa oferim pe tot parcursul colaborarii premii si bonusuri lunare, inclusiv vacante platite de noi, pentru cele mai devotate si implicate modele.

Si pentru ca suntem intr-un continuu proces de recrutare, te sfatuim sa transmiti mai departe aceasta informatie catre persoanele deschise si pregatite provocarilor. Iti poti creste veniturile printr-un bonus de 300 de dolari primit pentru fiecare prietena adusa la Art Studio Videochat Unirii.

Pe langa toate aceste beneficii, oferim team building-uri si petreceri de sarbatori care te vor motiva sa te ambitionezi si sa mergi mai departe spre castigarea independentei financiare!

Colaboram doar cu fete!

Poti avea ca si colege doar fete dornice de implicare, ambitioase si inzestrate cu multa rabdare.

Momentan, alegem sa nu colaboram cu persoane de sex masculin, pentru a nu te inhiba si pentru a nu te pune intr-o situatie inconfortabila care ti-ar putea  limita buna desfasurare a activitatii in cadrul studioului de videochat.

Training de specialitate

Beneficiile de natura profesionala pe care ti le oferim te ajuta sa excelezi in acest domeniu. Ele sunt definite de training-uri de specialitate ce includ bodylanguage, hairstyling si make – up.

Training-ul in videochat are o importanta aparte pentru orice model de chat online. Este vital pentru increderea in sine, te invata cum sa gestionezi diferite situatii si cum sa iti pui cel mai bine in valoare calitatile.

Pe de alta parte, beneficiind de serviciile celor mai buni make – up artisti si hairstylisti, te vei bucura de un aspect ireprosabil in timpul sesiunilor de videochat, iar increderea in tine va creste mult.

 

Asistenta tehnica 24/24 ore

Art Studio Videochat ofera suport tehnic 24/24 prin personal profesionist care te invata mici secrete ale meseriei, cum sa atragi cat mai multi membri in echipa ta sau cum sa prelungesti sesiunile platite de chat desfasurate in cele mai bune conditii.

Totodata, ti se va explica pana la cele mai mici detalii cum functioneaza aparatura pe care o vei utiliza, vei invata sa profiti de decorul si luminile utilizate, pentru ca totul sa fie in avantajul tau.

Castiguri substantiale la Art Studio

La noi, veniturile sunt transparente si legale.

Alegand un job la Art Studio, unul dintre cele mai de prestigiu si luxoase studiouri din Bucuresti, ai certitudinea ca vei incepe cu un castig minim de 4000 lei in fiecare luna.

Insa poti depasi praguri mult mai importante. De peste 10 ani, oferim modelelor ambitioase sansa de a castiga lunar peste 5000 de dolari, o suma care iti poate asigura confortul financiar pe o perioada indelungata de timp.

Comments are closed