Creare magazin online

Beneficiile ochelarilor de protectie pentru PC

ochelari protectie calculatorEcranele digitale sunt foarte periculoase pentru ochi deoarece acestea emit o lumina albastra, puternica si daunatoare ochiului. Acesta lumina albastra face ca muschiul ocular sa se incordeze si astfel se poate instala rapid senzatia de oboseala oculara.

Pentru blocarea luminii albastre ochelarii de protectie pentru PC cu lentile antireflex reprezinta cea mai buna solutie. Exista modele capabile sa respinga aproximativ 65% din lumina albastra, precum aceste modele de ochelari de protectie PC de la Gunnars.

Beneficiile asupra sanatatii

Asa cum spuneam mai sus, in momentul in care lumina albastra este blocata chiar si intr-o proportie de 65%, muschiul ocular incepe sa se relaxeze si astfel atunci cand lucrezi la PC poti sa fi mult mai relaxat si concentrate.

Lentilele ochelarilor pentru PC sunt unele care au o tenta pronuntata de galben data de acest filtru antireflex care neutralizeaza lumina albastra. Acesta culoare creeaza un contrast foarte linistitor si puternic, placut pentru ochi.

Cele mai multe senzatii si simptome pe care le sesizeaza persoanele care lucreaza zilnic cu calculatorul sunt de uscare si iritare a ochilor, de oboseala oculara si de slaba focalizare in anumite momente. Acestea sunt doar cateva afectiuni care apar pe termen scurt, insa daca expunerea la lumina albastra continua atunci aceste afectiuni se pot agrava, ducand la probleme mult mai serioase care se corecteaza doar prin intermediul unor ochelari cu dioptrii.

Cei mai multi producatori de ochelari de protectie PC pun pret si pe rama ochelarilor. In general, ramele sunt foarte usoare, realizate din materiale flexibile ce se muleaza perfect pe forma fetei, facilitand purtarea ochelarilor pentru PC impreuna cu o pereche de casti audio.

Pretul unei perechi de ochelari pentru PC

In piata exista 2-3 producatori dedicati de ochelari de protectie pentru calculator, precum si centre de optica care comercializeaza astfel de produse. Recomandarea noastra se duce catre firmele specializate deoarece acestea sunt cele care ofera cel mai mare grad de protectie si de comoditate.

Astfel pretul unei perechi de ochelari de protectie pentru PC poate incepe de la aproximativ 250 de RON si poate ajunge la un cost de maxim 450 de RON.

Comments are closed