Creare magazin online

Bijuterii din argint pentru rochia neagra

De sărbători vrei rochia neagră, dar nu și același look? 5 bijuterii din argint care transformă ținuta

Când vine vorba despre ce  ar trebui să purtați de sărbători, recomandarea noastră este să nu vă limitați creativitatea, chiar dacă purtați salvatoarea rochie neagră, așa numita little black dress! Asortați bijuterii argint și aur inedite, colorați ținuta cu pietre semiprețioase, impresionați cu cercei din argint statement, includeți inele cu perle sau coliere fantezie. Schimbați machiajul și atitudinea, astfel veți avea cu totul alt aspect.  

 

Dacă v-ați săturat de același look, dar totuși vă doriți să purtați clasica rochie neagră, în continuare găsiți cinci  idei salvatoare.

 

  1. Colorat e întotdeauna deosebit! Cercei argint cu pietre semiprețioase sau cristale colorate

 

Vreți să estompați efectul neutru al rochiei negre? Nimic mai simplu! Purtați cercei din argint cu pietre semiprețioase multicolore. Sunt la fel de potriviți pentru un look clasic- elegant, dar și pentru o ținută tinerească potrivită în club. Aceștia aduc veselie ținutei și prin ei  dictați nuanțele care vor “condimenta” vestimentația.  

bijuterii argint pietre colorate

Cum roșul este culoarea sărbătorilor, puteți alege să purtați  cercei cu pietre carneol, rubin, granat, rodocrozit, spinel rosu sau coral roșu. Încă un pont! Aceste pietre sunt potrivite pentru guvernate de Marte. Așadar, de sărbători aveți ocazia să aprindeți războiul pasiunii.

cercei argint

 

  1. Fiți în centrul atenției și purtați coliere viu colorate

 

Pentru 2018, designerii anunță reîntoarcerea colierelor la baza gâtului. Profitați de moment și acoperiți decolteul rochiei negre i cu coliere fantezie viu colorate.

coliere cu pietre semipretioase mov si verzi

Fiți îndrăznețe, amestecați culori și nu vă sfiiți să purtați bijuterii deosebite prin dimensiuni, combinații de textură și culoare. Nu vă limitați la îmbinarea roșu- negru, purtați întregul curcubeu și veți atrage privirile.

 

  1.  Permiteți mâinilor să vorbească despre ce vă pasă! Inele artizanale care susțin cauze responsabile

 

Rochia neagră discretă vă permite să fiți extravagantă în materie de bijuterii. Alegeți inele statement cu pietre și cristale de mari dimensiuni lucrate manual.

Alegerile social responsabile sunt apreciate, așa că puteți alege inele create de artizani locali, inspirate din folclor sau chiar inele cu accesorii făcute din materiale  reciclabile.

inele din argint lucrate manual Israel

Inel din argint lucrat manual

 

 

  1. Vreți puțină extravaganță? Accesorizați coafura îndrăzneață cu pietre multicolore

 

O coafură modernă nu mai înseamnă demult bucle și clasicele cocuri. Îndrăzniți să purtați deopotrivă cozi împletite și coafuri fanteziste.  Decorați  părul cu accesorii cu pietre semiprețioase și cristale strălucitoare, în culori contrastante.  Vei atrage atenția asupra coafurii, iar coloristica vie îți va inspira o stare veselă.

 

Pentru un aspect idilic, puteți alege accesorii florale precum margarete sau maci. Nu numai că le recomandă designerii, dar veți avea aspectul prințeselor din povești.

 

  1. Nu mai vrei o ținută “cuminte”? Ce spuneți despre “the little black punk dress”?!

 

Avantajul rochiei negre este că oricând poate fi încadrată în alt stil vestimentar, iar accesoriile, încălțămintea și machiajul au un mare rol în realizarea unui aspect vestimentar cu totul extravagant.

bratara din pile cu argint - stil gotic

Dacă vrei un aspect punk anul acesta, la aceeași rochie neagră poartă bijuterii punk cu zale masive și piele, machează-te în culori gotice și înlocuiește pantofii eleganți cu bocanci negri.

Asortează rochia neagră cu propria atitudine și vei fi o apariției memorabilă!

Comments are closed