Creare magazin online

Bine de stiut atunci cand inchiriati o masina in Bucuresti

În acest articol, vă propun să faceți o analiză a 8  lucruri pe care trebuie să le știți atunci când închiriați o mașină în BUCURESTI.
Ce trebuie să știi în timpul unei închirieri de mașini în BUCURESTI :

1.  Vârsta minimă în Bucuresti pentru închirierea unui vehicul este de 21 de ani. Veti avea nevoie de  permis de conducere , de pașaport și un card de credit. Atenție, dacă vă rezervați mașina online, unele companii de închiriere menționează în contract obligația de a prezenta un permis internațional, citiți bine contractul în întregime înainte de a face rezervarea online. Masinile se pot inchiria direct la telefon sau completand formularul online de pe siteurile companiilor de rent a car , acolo unde puteti obtine un pret de inchiriere mai bun ,dar si de pe platforme de rent a car .
2. Acordați atenție costurilor de restituire a autoturismului , in cazul in care  returnați vehiculul într-o agenție diferită de cea a plecării. Asigurați-vă că suma care vi se cere pentru ora si locul de restituire al autoturismului este clar stbilita . Este extrem de neplacut ca la sfarsitul vacantei , atunci cand bugetul vostru este redus , sa fiti nevoiti sa platiti sume de bani suplimentare reprezentand ora sau locul de restituire .

3.Combustibil: Alegeți de preferință opțiunea  rezervorului plin la preluare si plin la restituire . Aceasta alegere este de preferat pentru dumneavoastra , dar si pentru companiile serioase de rent a car , evitand in acest fel neintelegerile asupra sumei ce trebuie platita pentru  diferenta de combustibil.

4.Asigurari: Atenție, acestea nu sunt întotdeauna incluse în prețul de închiriere! Trebuie absolut necesar să aveți cel putin răspunderea civilă.
Este de preferat sa optati pentru o societate care in pretul de inchiriere al autoturismului  are incluse toate asigurarile .

5.În cazul unui accident, va trebui să obțineți un raport de la poliție din care sa reiasa conducatorul auto vinovat . In acest fel , daca nu sunteti raspunzator de producerea accidentului , societatea de rent a car nu va solicita retinerea garantiei pe care ati lasat-o la inceputul perioadei de inchiriere , garantie reprezentand partea cu care dumneavoastra participati la repararea autoturismului .

6.Dacă aveți nevoie de închirierea unui GPS , societatile de rent a car oferă spre închiriere modele portabile , la un tarif între 2 și 10 € pe zi.

7.Aveti grija la capacitatea portbagajului : daca aveti multe bagaje solicitati in mod expres societatii de rent a car o masina model break cu un portbagaj suficient de mare .

8.La restituirea  autoturismului : Verificați cu atenție vehiculul impreuna cu un reprezentant al societatii de rent a car . Aceasta varianta este de preferat si pentru firmele serioase de rent a car evitand in acest fel eventualele daune produse autoturismului  .

Comments are closed