Creare magazin online

Biostimulare Ultratone: Tinerete si feminitate

Biostimulare Ultratone: Tinerete si fermitate – fara mers la sala!

Folosind biocurenti, terapia de biostimulare ultratone te ajuta sa pierzi rapid centimetri prin arderea tesutului adipos, sa iti tonifiezi musculatura si corpul sau sa ajungi la greutatea dorita.

La acestea, se adauga activarea lipolizei, stimularea microcirculatiei, stimularea circulatiei venoase si limfatice, stimularea productiei de colagen si
elastina la nivelul pielii, detoxifierea intregului organism, cresterea energiei pe parcusul zilei si, bineinteles, imbunatatirea rezistentei la oboseala.
O sedinta de biostimulare ultratone echivaleaza cu 6-8 ore de fitness intensiv, stimuland toti muschii corpului si impreuna cu ei tesutul conjunctiv.

Aparatul de biostimulare ultratone transmite un impuls intregului corp iar electrozii aparatului permit acoperirea mai multor zone simultan in timp ce pacientul este asezat perfect confortabil, aparatul stimuleazand 100% din fibra musculara si tesutul conjunctiv. Asadar, biostimularea ultratone este asemanatoare unui fitness intensiv (45 minute de biostimulare ultratone sunt echivalente cu ore bune de gimnastica si sala). Cei 24 de electrozi ai aparatului permit acoperirea mai multor zone simultan.

Cand se vad efectele?

Efectele se vad chiar dupa prima sedinta, dar hainele incep sa stea mai lejer dupa a treia sedinta. Este recomandabila o dieta adecvata, 2 litri de apa plata pe zi si putina miscare ( cam 30 minute zilnic).
Se vor recomanda creme de corp pentru acasa si suplimente nutritive pentru echilibrarea corpului si un efect pe termen lung.

Biostimularea ultratone se poate folosi pentru: pierdere in greutate si remodelare corporala prin comprimarea grasimii, tonificare musculatura,
tratament eficient celulita, tonifiere si remodelare abdomen, solduri, coapse si talie, radarea fermitatii muschilor, detoxifiere, slabit postnatal, remodelare bust si pectorali, masaj antistress etc.

Pentru rezervari
Aleea Tibiscum 25 A, Sector 2, Bucuresti
Punct de reper: Spitalul Fundeni
Site: estetikmed.ro
Telefon: 0212 404 134
Mobil: 0726 186 340

Comments are closed