Creare magazin online

Brad artificial modele si preturi

Pentru crestini, sarbatorile iernii sunt precedate de o sesiune agitata de cumparaturi. Din fericire, exista numeroase modele de brazi si decoratiuni, iar preturile sunt stabilite astfel incat fiecare persoana sa isi permita achizitionarea lor.

Cei mai multi dintre oameni se indreapta spre raionul cu brazi artificiali ieftini. Putini sunt cei care se arunca la raionul de produse scumpe. Pentru un brad artificial de lux cu inaltimea in jur de 180 centimetri, romanii scot din portofel aproximativ 1000 de lei. Privind spre categoria brazilor mai ieftini, un pom decent, cu o inaltime similara poate sa coste in jur de 50 de lei. Diferentele sunt enorme atat la aspect, cat si la pret. Totusi, calitatea si rezistenta crengilor si a acelor se poate vedea numai in timp.

Partea buna e ca exista multe produse din care poti alege. Daca dispui de un buget mic, te poti orienta spre variantele de brazi artificiali mai scunzi dar mai bogati ca numar de ramuri. Nu te ingrijora de inaltimea mica intrucat vei fi placut surprins ca un pom bogat este mai frumos decat unul foarte inalt.

Brazii de Craciun cu fibra optica sunt o alegere minunata pentru oamenii care vor sa faca o investitie inteligenta. Fibra optica si beculetele de tip led creeaza un ambient placut datorita luminii antrenante pe care o emit. Pe langa faptul ca este o metoda ingenioasa, mai este si ieftina deoarece te scuteste de cumpararea unei instalatii luminoase. Pomul artificial cu fibra optica prezinta un joc de lumini antrenant, care umple camera de veselie. In ceea ce priveste caracteristicile de baza, se presupune ca brazii artificiali cu fibra optica sunt mai rezistenti decat cei artificiali normali.

Exista oferte de brazi artificiali care pun la dispozitie mai multe accesorii printre care se numara cutia in care se afla si suportul din metal. De asemenea, se intampla ca producatorii sa includa in pachet, drept cadou, o instalatie cu becuri multicolore. Asadar, este recomandat sa analizezi bine piata de produse inainte sa te decizi.

Unii brazi artificiali imita cu totul infatisarea celor naturali. Astfel de pomi au un model deosebit, cu aspect de varfuri ninse si conuri naturale. Opteaza pentru aceasta categorie daca vrei sa atragi privirile celor dragi veniti in vizita.

Exista brazi artificiali special creati pentru a infrumuseta colturile si peretii camerelor. Modelul acesta este perfect daca nu dispui de prea mult spatiu. Pomul prezinta un spate plat, care poate fi rezemat de perete. Felul in care este pozitionat da impresia de brad complet.  Acest tip de pom are un aspect pur natural, impresionand de la prima privire. Totodata, se economiseste mult timp, asamblarea este simpla, depozitarea este usoara si rezista an de an la fel ca ceilalti brazi artificiali.

Documenteaza-te, analizeaza si compara produsele care iti fac cu ochiul. Acestia sunt pasii care trebuie facuti pentru a alege bradul artificial care iti place.

Brad artificial, suport metalic,cutie

Comments are closed