Creare magazin online

Bricomix.ro – Masina spalat vase – Descopera cele mai avantajoase oferte de curatare si igienizare a veselei

Este foarte important sa ne mentinem vasele cat mai curate, acest lucru aducand beneficii si asupra sanatatii noastre. Pentru a oferi rezultate maxime, magazinul Bricomix pune la dispozitia clientilor sai masina spalat vase de cea mai buna calitate, la un super pret.

Magazinul Bricomix – Performanta si traditie in distribuirea de electrocasnice

Magazinul Bricomix este unul dintre cel mai profesionist si serios magazin romanesc care se ocupa cu distribuirea de electrocasnice de cea mai buna calitate la unul dintre cele mai mici preturi de pe piata. Corectitudinea, perseverenta si seriozitatea sunt doar cateva atribute care definesc acest magazin.

Bricomix.ro – Masina spalat vase care ofera performante incredibile

Pe langa multitudinea de electrocasnice extrem de folositoare, in portofoliul magazinului se regaseste si masina de spalat vase. Acest electrocasnic este extrem de util in ceea ce priveste curatarea in mod automat a vaselor, oferind performante maxime intr-un timp foarte scurt.

Este foarte important sa apelati la serviciile pe care le ofera masina de spalat vase datorita proprietatilor extraordinare pe care aceasta le detine.

Avantajele pe care le ofera o masina de spalat vase

Un alt motiv pentru care este recomandat sa apelati la achizitionare unui astfel de electrocasnic minune este faptul ca acest produs ofera o varietate de avantaje, avantaje pe care nu le veti gasi la niciun alt produs.

Astfel, o masina de spalat vase achizitionata din cadrul magazinului Bricomix ofera:

  • Timp economisit – Se spune ca pe an o masina de spalat vase poate economisi aproximativ 8,66 de zile;

  • Va poate salva atunci cand nu faceti o pasiune din a spala vasele;

  • Sunteti foarte restrictiv in ceea ce priveste igiena – Se stie ca spalatul vaselor cu ajutorul unei masini de spalat este mult mai igienic decat spalatul manual al vaselor, in special datorita gradelor ridicate pe care le are apa;

  • Economisiti din buget – O masina de spalat vase consuma aproximativ intre 7 si 15 litri de apa, pe cand spalatul manual implica un consum mult mai mare de apa;

  • Vasele raman ca noi dupa ce sunt scoase din masina spalat vase – Vasele, inclusiv tacamurile, chiar si vasele sau cratitele raman cu o stralucire pe care nu o puteti echivala niciodata prin spalatul manual.

O multitudine de masini de spalat si caracteristicile sale proprii

Astfel, printre masinile de spalat vase distribuite de magainul Bricomix se regasesc:

  • Masina de spalat vase marca Bosch, model SMS53N18EU, Independenta, A++, cu 13 Seturi, 5 programe, Display Digital, control de tip electronic, realizata din inox ;

  • Masina de spalat vase marca Beko, model DFN05211W, Independenta, A+, ce detine 12 seturi, 5 programe, comanda de tip electronic, de culoare alba.

Daca aveti nevoie de o masina de spalat vase de calitate, care mai are in plus un pret extrem de accesibil pentru orice tip de buget, magazinul Bricomix detine unul dintre cele mai impresioante portofolii cu sisteme si echipamente profesionale din gama electrocasnicelor.

Date de contact

Pentru comenzi sau intrebari suplimentare, va invitam sa accesati pagina de internet a magazinului www.bricomix.ro

Pentru a beneficia de serviciul de consultanta, telefonati la numarul:

0752 722 772

Comments are closed