Creare magazin online

Bucura-te de Paris impreuna cu Atlass Tourism

Daca esti hotarat sa vizitezi una dintre frumoasele capitale ale Europei, Atlass Tourism iti propune sa iti indrepti atentia spre Paris, care este denumit si orasul luminilor. Parisul este unul dintre cele mai importante centre culturale si de afaceri din intreaga lune, cu o influenta importanta asupra multor domenii, cum ar fi: arta, moda, stiinta si multe altele. Parisul ofera turistilor numeroase atractii turistice, muzee si locatii deosebite si acestia se indragostesc iremediabil de acest oras fascinant si se intorc aici ori de cate ori au ocazia.

Cele mai deosebite obiective turistice din Paris care trebuie vizitate sunt:

1. Turnul Eiffel

Turnul Eiffel este o constructie impunatoare din Paris, cu o inaltime de 324 m si o greutate de peste 10.000 de tone. El a devenit de-a lungul timpului simbolul Parisului si al Frantei la nivel mondial. Din Turnul Eiffel turistii au parte de cea mai frumoasa priveliste din Paris si de posibilitatea de a admira arhitectura si design-ul acestuia, realizate de Gustave Eiffel.

2. Castelul Versailles

Castelul Versailles este unul dintre cele mai mari si mai opulente castele din intreaga lume. Totodata, este una dintre cele mai vizitate locuri din Franta, el avand peste 1200 ferestre, 1250 seminee si 67 scari interioare. Aceasta cladire istorica se afla pe lista Patrimoniului Universal UNESCO datorita faptului ca este un exemplu de arta franceza a secolului al 18-lea.monuments

3. Muzeul Luvru

Muzeul Luvru este cel mai vizitat muzeu de arta din lume, un monument istoric renumit si un muzeu national al Frantei. In cadrul acestui muzeu sunt expuse aproximativ 35.000 de obiecte de arta, incepand cu cele din mileniul 6 I.H.

4. Domul Invalizilor

Domul Invalizilor a fost construit ca spital militar care era capabil sa trateze soldatii francezi raniti in razboaiele din Europa. In cadrul acestuia se afla mormantul lui Napoleon, a unor membrii ai familiei lui si a multor eroi militari francezi.

5. Notre Dame

Notre Dame este o capodopera gotica, localizata in centrul orasului si este cea mai faimoasa catedrala din lume. Lungimea catedralei este de 128 m si aceasta are turnuri de 69 m inaltime.

Descopera numeroase Oferte Turism Cluj pentru destinatii de vis, de care sa va bucurati impreuna cu persoanele dragi!

Comments are closed