Creare magazin online

Bucuresti Mall aduce in Romania primele premii Hermes

premii-hermes-bucuresti-mall

Misterioasele sirene ce au putut fi admirate vara aceasta in zona centrala din Bucuresti Mall, precum si actiunea de curatare a plajei din Mamaia de doze goale din aluminiu, au adus centrului comercial Bucuresti Mall doua trofee de aur si trei de platina oferite de prestigioasa competitie internationala Hermes Creative Awards.

Premiile Hermes se acorda in urma unei competitii internationale ce ii recompenseaza pe profesionistii din industriile creative pentru conceptul si realizarea materialelor si programelor de marketing.

Proiectul “Atlantida pierduta”, cu care echipa Bucuresti Mall a castigat premiile amintite, a pornit de la ideea ca singurele martore ale scufundarii Atlantidei mistice ar fi putut fi niste sirene. Prin urmare, sub cupola Bucuresti Mall (Vitan), clientii si vizitatorii au putut descoperi trei sirene, surprinse in ascensiunea lor catre suprafata apei. Pentru aducerea la viata a gratioaselor fapturi mitologice, au fost folosite nu mai putin de 1900 de metri de panza si  6400 de metri de cusaturi (!)

A doua faza a proiectului a constat intr-o actiune de colectare de doze din aluminiu pe plaja din Mamaia de catre o echipa de voluntari ai Bucuresti Mall si Every Can Counts Romania, program european dedicat reciclarii can-urilor. In urma acestei actiuni, au fost colectate 4000 de astfel de deseuri pe o raza de 4 kilometri, iar 800 de doze de aluminiu au fost transformate intr-o opera de arta inedita, intitulata Atlantida pierduta. Opera a putut fi admirata de clientii si vizitatorii centrului comercial Bucuresti Mall in zona fantanii din incinta, in perioada 15 august – 8 septembrie. La finalul expozitiei, dozele din care aceasta a fost realizata, au fost stranse si reciclate.

Echipa Bucuresti Mall multumeste tuturor celor care si-au oferit sprijinul in realizarea acestui proiect ce a adus primele premii Hermes in Romania!

Comments are closed