Creare magazin online

Calitate si preturi accesibile la lenjerii de pat Patone

Atunci cand spunem “calitate” ne gandim automat si la preturi foarte mari dar acest caz nu se aplica si lenjeriilor de pat de la magazinul online Patone.ro. Aici gasiti o gama variata de lenjerii la super preturi si super calitate.

Ce tip de lenjerii de pat sa alegem?

Magazinul online Patone.ro dispune de o gama variata de lenjerii de pat la preturi foarte mici si care prezinta o calitate superioara. Gasiti online produse de diverse dimensiuni si diverse materiale de lux. Va sfatuim sa alegeti lenjeriile care sunt fabricate din lana, bambus, bumbac sau combinatia de bumbac si poliester. De asemena, puteti opta pentru bumbacul satinat, dublu satinat sau organic).

lenjerii de pat

Cei de la patone.ro s-au asigurat ca ai lor clienti sunt multumiti si ei dispun de asternuturi durabile. In functie de model, asternuturile au cusatura dubla si pana la 600 de fire pe centimetru patrat. Trebuie sa stiti ca numarul de fire pe centimetru patrat va va spune de la sine despre calitatea asternuturilor alese.

Perfecte pentru orice anotimp, aceste lenjerii reprezinta alegerea perfecta pentru orice dormitor. Vara pielea este lasata sa respire cu usurinta, iar iarna, caldura este retinuta foarte bine.

Cum alegeti asternuturile potrivite?

Pentru a fi siguri ca lenjeria de pat se potriveste in totalitate trebuie sa respectati anumite criterii.

In primul rand, aceste lenejerii de pat trebuie sa fie in conformitate cu dimensiunile patului dumneavoastra si a pernelor. Mai mult decat atat, asigurati-va ca asternutul ales se potriveste culorilor din camera si decorului pe care il aveti.

Tineti cont, de asemenea, si de materialul din care sunt fabricate si densitatea tesaturii. Nu alegeti lenjeriile de pat sintetice deoarece nu sunt foarte prietenoase cu pielea si nu permit o circulatie corespunzatoare a aerului.

Cum avem grija de lenjerii de pat?

In general, orice lenjerie de pat vine insotita de un set de indicatii menite pentru indrumarea dumneavoastra.

Se recomada ca inainte de prima utilizare sa spalati lenjeria aleasa pentru a respecta normele de igiena. Aceste asternuturi nu se spala la mai mult de 30 de grade celsius, regula valabila atat pentru spalarea manuala, cat si pentru cea automata. Aveti grija, de asemenea, sa alegeti detergenti de calitate care sa nu contina inalbitori.

Dupa spalare, calcarea acestora trebuie efectuata si ea cu mare grija. Nu depasiti temperatura de 130 de grade a fierului de calcat.

Comments are closed