Creare magazin online

Cand este Black Friday Romania 2018 ?

Sarbatoarea preturilor mici este organizata anul acesta pe data de 23 noiembrie. Momentul ideal de a pregati cadourile de Craciun pentru cei dragi si de a profita de oferte irezistibile de pret.

Black Friday se apropie cu pasi repezi spre bucuria consumatorilor de pretutindeni. Vinerea dupa a patra zi de joi a lunii noiembrie, ziua in care americanii sarbatoresc Ziua Recunostintei, consumatorii americani se imbulzesc pe strazi si in magazine pentru a profita de promotiile exceptionale.

Digerarea traditionalului curcan, consumat in urma cu o seara, alergand prin magazine in cautare de promotii a devenit un sport national dincolo de Atlantic. Comerciantii americani profita din plin de aceasta zi – vinerea neagra in romana – pentru a-si lichida stocurile inainte de a le umple din nou inainte de o alta perioada profitabila, Craciunul. Black Friday a capatat o asemenea amploare incat magazinele mari isi deschid portile inca de joi seara, sperand sa isi mareasca considerabil cifra de afaceri.

Doua zile de shopping in plus. Numeroase sunt magazinele – inclusiv la noi in tara – care au decis sa prelungeasca aceasta zi de bun augur pe toata durata weekendului. Conceptul de Black Friday care genereaza milioane de dolari si-a facut timid aparitia si la noi in tara in urma cu cativa ani devenind unul din cele mai asteptate evenimente ale anului.

Frigidere, cuptoare cu microunde, plite incorporabile, masini de spalat vase…le puteti gasi pe toate la cele mai bune preturi. Ideale pentru a pregati cadourile de Craciun pentru persoanele dragi. Ti-ai dori sa gasesti un produs Apple sub bradul de Craciun? Sa inlocuiesti computerul vechi cu un laptop ultramodern? Black Friday este prietena produselor IT&C, cu zeci de oferte pentru toate gusturile si cerintele.

Televizoare Ultra HD 4K, Home Cinema, laptopuri…de Black Friday Romania 2018 visul tau de a avea cinema la tine acasa poate deveni realitate.

Comments are closed