Creare magazin online

Caramida aparenta alba – O solutie eleganta, din ce in ce mai cautata

Caramida aparenta alba este o solutie estetica cautata de un numar din ce in ce mai mare de oameni, atat pentru amenajarile de interior, cat si pentru cele de exterior.

Potrivita in foarte multe stiluri de amenajari, dar mai ales in stilul Scandinav, aceasta caramida cucereste oamenii prin urmatoarele calitati:

  • Este eleganta;
  • Este simpla, ceea ce lasa loc pentru imaginatie in amenajari;
  • Ofera senzatia de ordine, curatenie si disciplina.

Unde poate fi folosita caramida aparenta alba?

In principiu, este potrivita in orice tip de incapere si pentru placarea oricarei cladiri. Este ideala in dormitoare amenajate in stil clasic, industrial sau scandinav, este foarte atractiva in bucatarii si este foarte apreciata in living.

Ce caramida aparenta este cea mai indicata? Cum alegi caramida perfecta?

In momentul in care faci o astfel de achizitie, trebuie sa te asiguri ca este cea mai potrivita si ca va rezista pentru o perioada lunga de timp. Cei de la Techstone au reusit sa creeze caramida aparenta perfecta, care imbina toate calitatile pe care ai putea sa le cauti la un astfel de produs:

  • Este rezistenta in timp, indiferent de mediul in care este instalata, fara a avea nevoie de o ingrijire speciala;
  • Poate sa asigure o estetica perfecta si sa fie personalizata in functie de dorinta clientului;
  • Este atractiva din punct de vedere al costurilor, atat in ceea ce priveste costul propriuzis, de achizitie, cat si in ceea ce priveste costul de montaj. Spre deosebire de alte varinate de caramida aparenta, cea de la Techstone are calitatea de a se monta intr-un timp extrem de scurt si de a oferi o izolare termica excelenta.
  • Inlocuieste foarte multe operatiuni din constructia unui imobil, aplicandu-se direct pe perete, fara a fi nevoie de finisaje speciale.

De ce este caramida aparenta de la Techstone atat de atractiva?

Din punct de vedere estetic, s-ar putea sa fie la fel ca alte variante de caramida aparenta. Din punct de vedere al productiei insa, este total diferita. Aceasta este realizata pe placi de polistiren extrudat de inalta densitate, prin injectarea de rasini poliesterice polimerizate, care sunt armate cu praf de marmura si colorate in absolut orice nuanta.

Aceasta varianta de caramida poate sa joace atat rol de termosistem, cat si rol strict estetic.

 

 

Comments are closed