Creare magazin online

Care este cea mai buna metoda de a te lasa de fumat

fumat

Intrebarea care ii framanta pe majoritatea fumatorilor ce intentioneaza sa renunte la fumat este “Care ar fi cea mai buna metoda de a te lasa de fumat?”. Exista milioane de oameni in toata lumea care isi doresc sa renunte la acest obicei nociv, insa nu gasesc cale de izbanda. Problemele de sanatate pe care le poate provoca fumatul sunt bine cunoscute, dar oamenii nu pot sa scape de acest obicei din cauza nicotinei, substanta din tigari ce provoaca dependenta. Caile obisnuite de combatere a fumatului, care inlocuiesc nicotina din tigari, sunt guma de mestecat, pastilele si plasturii. Aceste ajutoare sunt denumite “produse de inlocuire a nicotinei” si au rolul de a satisface dorinta de nicotina a unei persoane care incearca sa se lase de fumat.

Problema pentru multi este ca obiceiul fumatului este o “experienta” generala. Nu este doar nicotina. De asemenea, fumatorii simt nevoia de ridicare a unei tigari la gura si de a inhala si expira fumul. Actiunea de a fuma este legata de o experienta ce ofera placere, cum este fumatul la o ceasca de cafea buna sau dupa o masa copioasa. “Experienta”, impreuna cu nicotna, fac ca fumatul sa fie un obicei extrem de dificil de abandonat.

Exista un produs destul de nou pe piata care castiga popularitate. Se numeste tigara electronica si s-a dovedit a fi cel mai bun produs care ajuta la renuntarea de a fuma tigari cu tutun. Tigara electronica este un dispozitiv care seamana cu o tigara normala si care functioneaza cu baterii, fara a contine insa toate substantele nocive existente in tigarile traditionale. Aceasta contine o camera care transforma nicotina lichida pura intr-un puf de vapori, dand senzatia de a fuma o tigara obisnuita, fara a avea in componenta substantele chimice prezente in fumul tigarii din tutun. Folosind tigari electronice, fumatorii primesc nicotina si au parte de “experienta” fumatului fara a se supune riscurilor de a-si deteriora sanatatea.

Tigarile electronice contin cartuse de nicotina care sunt interschimbabile si sunt disponibile in diferite niveluri de putere. Acest lucru permite unei persoane sa reduca treptat cantitatea de nicotina pe care o consuma prin trecerea la cartuse cu continut mic de nicotina. Mai mult decat atat, costul tigarilor electronice este considerabil mai mic decat cel al produselor obisnuite din tutun.

Desi tigarile electronice sunt mult mai sanatoase decat tutunul, nicotina este o substanta ce provoaca dependenta. Daca nu esti fumator, mai bine nu incerca acest produs. Dar daca esti deja fumator si incerci sa te lasi de fumat, atunci schimba tigarile din tutun cu tigarile electronice si vei avea numai de castigat!

Comments are closed