Creare magazin online

Care este cea mai buna placa de indreptat parul

Exista multe modele pe piata care merita luate in considerare cand ne intrebam care este cea mai buna placa de indreptat parul. Anumite marci se caracterizeaza prin modele in diferite game de preturi, astfel incat sa o gasim pe cea care se potriveste cel mai bine nevoilor noastre si tipului de par.

Cum alegem cea mai buna placa de par

Pentru a alege o placa de indreptat parul, trebuie sa fim atenti la anumite caracteristici si componente cum ar fi materialul, nivelul de caldura si alte aspecte tehnice pe care le explicam pe scurt, astfel incat sa puteti lua cea mai buna decizie.

Va spunem care sunt caracteristicile pe care trebuie sa le luati in considerare inainte de a cumpara o placa de par de calitate.

Material

Ar trebui sa stim ca exista diferite materiale pentru indreptarea parului care genereaza un efect diferit. Principalul material este ceramica, care mentine o temperatura stabila si reduce frecarea cu parul. Apoi, sunt cele care, pe langa ceramica, adauga ionizatoare. Aceste elemente contracareaza ionii pozitivi si ne fac parul mai stralucitor. Exista, de asemenea, cele care adauga turmalina, un mineral care ajuta efectul parului sa fie mai matasos, folosind caldura in infrarosu, ceea ce ne asigura ca nu va deteriora parul. Si, in sfarsit, modelele care combina titanul cu ceramica, ceea ce il face un produs mult mai rezistent.

Temperatura

Temperatura este un factor fundamental atunci cand cumparati o placa de indreptare a parului. Caldura tinde sa oscileze intre aproximativ 80 si 235 de grade. Cu toate acestea, exista unele care au o temperatura fixa ​​intre 180 si 190 grade standard. Acestea din urma nu sunt cea mai buna alegere pentru cele care au par fin sau fragil care poate fi distrus de caldura. Prin urmare, uneori este mai bine sa cumparati dispozitive cu un regulator.

Dimensiunea

Acesta este un alt punct de luat in considerare. Pe de alta parte, sunt cele normale cu placi subtiri care pot fi foarte utile daca vrem sa folosim placa pentru a face bucle. Apoi sunt intermediare sau mai late, ideale pentru formarea parului mai gros.

Comments are closed