Creare magazin online

Care sunt beneficiile utilizarii produsului Microhydrin?

Produsul Microhydrin de la Coral Club este considerat cel mai puternic antioxidant, fiind o pudra de mineral hidric, ce actioneaza impreuna cu hidrogenul modificat si cu siliciul nanocoloidal, pentru a aduce un extra electron. De asemenea, este un produs care se poate utiliza in siguranta, toate testele efectuate asupra acestui produs demonstrand lipsa efectelor secundare, motiv pentru care poate fi utilizat atat de catre adulti, cat si de catre copiii mai mici de cinci ani.

Datorita efectelor sale terapeutice, Microhydrin se poate utiliza impotriva unor afectiuni precum infectii virale si bacteriene, expunere la bacterii si virusi, probleme de circulatie sanguina, afectiuni cardiace, boli cronice degenerative, bronsita, astm, emfizem, diabet sau ateroscleroza.

Totodata, Microhydrin se remarca in calitate de cel mai puternic antioxidant cunoscut in prezent, motiv pentru care contribuie la neutralizarea radicalilor liberi. Este cunoscut faptul ca in functie de consumul de zahar sau de grasimi, cat si din cauza aerului sau a apei poluate, in organism patrund substante toxice, care duc la aparitia a numeroase afectiuni, daca nu sunt eliminate din organism.

Astfel, Microhydrin contribuie la protejarea organismului impotriva toxinelor, motiv pentru care este indicat in special persoanelor care locuiesc in zonele defavorizate. Prin consumul de Microhydrin, sunt ameliorate caracteristicile substantelor biologice ce se afla in jurul celulelor, precum conductabilitatea specifica, tensiunea superficiala sau pH-ul.

Printre alte beneficii ale utilizarii produsului Microhydrin, oferit de Coral Club, se afla efectele sale antivirale si antibacteriene, motiv pentru care este indicat in sprijinirea organismului in lupta contra bacteriilor. De asemenea, acest produs imbunatateste starea generala de sanatate, face posibila o asmilare corespunzatoare a substantelor nutritive si creste tonusul vital. Resursele energetice ale organismului sunt amplificate de actiunea complexa a produsului, fiind  totodata imbunatatita activitatea intelectuala.

Actiunea cea mai importanta a produsului Microhydrin este determinata de capacitatea de a indeparta eficient radicalii liberi. Astfel, radicalii liberi sunt molecule toxice, ce se unesc cu o molecula stabila (ei fiind moelcule instabile) si le ia cate un electron, ducand apoi la degradarea celulelor. In acest fel se pot dezvolta afectiuni care va pot pune in pericol sanatatea.

Prin cresterea cantitatii de radicali liberi din organism, isi pot face aparitia peste 80 de tipuri de afectiuni. Antioxidantii detin rolul de a neutraliza radicalii liberi si de a ceda cate un electron, in acest fel antioxidantul devenind la randul lui radical liber. Astfel, utilizarea unui antioxidant puternic, precum este produsul Microhydrin, este necesara, pentru a neutraliza eficient radicalii liberi.

Pentru a face posibila conceperea unui antioxidant puternic, savantul italian doctorul Flanagan a constatat, dupa ce a analizat toate elementele chimice, ca hidrogenul poate fi cea mai concentrata sursa de energie antioxidanta. Astfel, fiecare capsula de Microhydrin contine mii de clusteri imbogatiti cu hidrogenul bioxidului de siliciu.

Pe invelisul exterior al acestora se afla un electron suplimentar cu o legatura slaba, ce va fi cedat pentru a neutraliza radicalii liberi, motiv pentru care este o forma de antioxidant ce se diferentiaza prin faptul ca nu se tranforma in radical liber, ce se descompunte in substante nutritive, precum potasiu, magneziu, hidrogen, siliciu si apa.

In consecinta, datorita formulei sale unice, Microhydrin este un antioxidant puternic ce ofera numeroase beneficii organismului in lupta impotriva radicalillor liberi.

Comments are closed