Creare magazin online

Carucioare tip umbrela, cea mai buna alegere in materie de carucioare

Plimbarile si deplasarile cu cel mic sunt destul de dificile, de aceea viata de parinte fara un carucior pentru copii ar fi destul de grea. Foarte multe carucioare sunt nu doar foarte scumpe, dar si destul de masive. Atunci cand copilul depaseste varsta de 6 luni, creste in greutate, astfel ca modelele de caurcioare tip umbrela vor fi cea mai buna achizitie pe care o poti.

Acestea au un design simplist, sunt foarte usoare si compacte, de unde si denumirea de carucioare-umbrela. La fel ca o umbrela, carucioarele sunt facute din materiale rezistente, dar usoare, ceea ce este un mare plus, venind in ajutorul parintilor.

La fel ca orice alte carucioare, si acestea vin in diferite modele si cu diferite functii adaptate varstei copilului tau, despre care e bine sa stii cat mai multe lucruri inainte de a le cumpara.

Varsta copilului, un detaliu important in cumpararea caruciorului

Magazinul online carucioaredecopii.ro vinde o gama variata de carucioare, modele exclusive pentru Romania, la preturi foarte accesibile. Insa, dincolo de pret, specialistii ne recomanda sa avem mare grija in alegerea caruciorului si sa tinem cont in principal de varsta celui mic. Fiindca un carucior sport nu trebuie sa fie niciodata folosit bebelus cateva luni, in timp ce un landou deja nu mai este potrivit pentru un copil de un an si jumatate, de exemplu.

Asadar, varsta e un factor esential in alegere caruciorului, mai ales daca te gandesti deja la un carucior umbrela. Alegerea acestuia variaza si in functie de modelul ales, dar si de stadiile de dezvoltare fizica ale copilului tau.

Iata cateva indicii care iti spun concret daca cel mic e pregatit pentru un carucior-umbrela:

  • Poate sta in pozitia de sezut fara probleme si fara ca tu sa-l sprijini;

  • Are un bun control al posturii si gatului;

  • Greutatea e la fel de importanta. De regula, greutatea copilului trebuie sa fie in jur de 22 de kilograme pentru ca cel mic sa incapa intr-un carucior umbrela.

Unii copii ajung sa indeplineasca aceste conditii dupa varsta de sase luni, in timp ce altora le mai trebuie cateva luni pentru a dobandi o mai buna motricitate.

De regula, copii in jurul varstei de doi ani pot folosi fara probleme acest tip de carucioare, fiindu-le chiar recomandate, mai ales ca ajung si la o greutate care ar face mai dificila deplasarea cu un carucior traditional, manevrabilitatea este esentiala atunci cand cel mic este mult mai activ.

Trebuie sa ai in vedere faptul ca materialul din care e fabricat caruciorul e unul destul de usor si ca nu suporta o greutate prea mare.

Pentru a putea alege dintr-o mare varietate de carucioare tip umbrela, frumos colorate și foarte manevrabile, acceseaza magazinul nostru online carucioaredecopii.ro sau viziteaza showroom-ul nostru.

Specialistii noastri asteapta să ii contactezi pentru mai multe informatii și comenzi:

Date de contact:

Email: contact@carucioaredecopii.ro

Comenzi telefonice: 0723 666 005.

Showroom: Bulevardul Iuliu Maniu 181 A.

Comments are closed