Creare magazin online

Caruselul, o necesitate sau un moft?

La aparitia copilului in casa, parintii au atat de multe de decis: unde sa puna patutul, cum sa aleaga caruciorul si multe alte intrebari mari si mici. Una dintre aceste intrebari, este de ce copilul are nevoie de caruseluri Iaia? Este un lucru necesar sau doar o rasfatare, pe care nu merita sa cheltui bani? Deci, sa cantarim argumentele pro si contra. Caruselul este prima jucarie care apare in fata unui copil. In primele luni de viata, copilul invata sa se concentreze asupra obiectelor. Si, caruselul se descurca perfect cu aceasta sarcina. Jucaria este frumoasa, in miscare, si de multe ori, nici chiar adultii nu o pot uita. De asemenea, caruselurile moderne pot fi personalizate cu numele copilului si cu o jucarie, pentru a-i distrage atentia bebelusului, pentru a se linisti si, poate, chiar pentru a adormi mult mai usor. Desigur, ca aceasta jucarie, poate oferi putin timp liber, oricarei mame.

Importanta unui carusel

Nu orice copil se va bucura de o astfel de jucarie. Poate ca unul dintre ei poate fi speriat de un carusel, iar altul nu-i va acorda nicio atentie. Prin urmare, mama nu ar trebui sa-si faca iluzii foarte mari cu privire la cumpararea unei astfel de jucarii. Cumparand-o, o faci la risc. Insa, un carusel ajuta la cresterea copilul, care creste si va ajunge sa prinda jucaria in mana si astfel, sa dezvolte abilitati motorii si de coordonare. Bineinteles, acest lucru se intampla, pentru ca exista elemente stralucitoare, frumos colorate si interesante, care atarna. Prin urmare, atunci cand alegi un carusel, acorda o atentie deosebita elementelor care il compun, astfel incat, acesta sa-i placa copilului si sa-i atraga atentia.

Tipuri de carusel

Mai intai de toate, trebuie sa decizi carui tip de carusel sa oferi preferinte. Caruselurile pot fi mecanice si adesea, acestea sunt lucrate manual, putand fi personalizate dupa preferinta parintelui. Acesta se monteaza deasupra patutului, se roteste si atarna. Pentru a vedea exact despre ce este vorba, poti intra pe site-ul magazinului online, alegand modelul dorit, sau lansand o comanda cu preferintele tale. Aceasta optiune este destul de ieftina. Exista caruseluri electrice, care functioneaza pe baterii. Ele sunt mult mai scumpe, insa copiii se plictisesc destul de repede de ele, deoarece prin atingere acestea se pot defecta.

Copiii, in acest caz, nu au decat optiunea de a privi si a asculta, fara a le atinge, iar acest lucru nu le va placea. La unele modele, in general, exista un control de la distanta, de la care poti porni si opri, comuta muzica si volumul. Acest lucru de asemeni, nu este foarte convenabil, pentru ca de asemeni, copilul nu il poate atinge. Unele modele de caruseluri sunt multifunctionale. Acestea pot include bile colorate si o jucarie foarte interesanta pentru copil. Acest lucru va facilita disponibilitatea mamei, care din vigilenta sta mai mult langa copil. De asemeni, acest carusel este ideal atunci cand copilul refuza sa adoarma. Dar, asa cum se spune, totul ramane la discretia parintilor, alegand modelul de carusel care se potriveste cel mai bine nevoilor copilului lor.

Comments are closed