Creare magazin online

Cat de avantajoase sunt expresoarele de cafea cu doze?

O ceasca de cafea constituie pentru multi dintre oameni modul perfect de a-si incepe ziua. Unii prefera sa consume mai mult de o ceasca din aceasta licoare cu proprietati de revigore a moralului, asa ca, de multe ori cauta cele mai avantajose solutii pentru a pregati rapid mai multe cesti din preparatul favorit.

Expresor de cafea cu doze – da sau nu?

Cu siguranta ca multi dintre noi am incercam cafeaua la ibric, dar nu am fost multumiti de rezultate. La fel si-n cazul cafelei obtinute la un filtru de cafea. In principal, problemele ridicate constau in calitatea scazuta a cafelei ca urmare a dezechilibrului de dozaj intre cantitatea de cafea si apa utilizate in procesul de pregatire, cat si in ceea ce privetse timpul de preparare si temperatura.

De aceea, solutia oferita de catre un aparat care sa schimbe datele ecuatiei si sa ne ajute in pregatirea cafelei ideale a fost luat in calcul. Un espressor reprezinta o solutie care poate rezolva genul acesta de probleme. Cum bugetul alocat este una dintre notiunile de care trebuie sa tinem cont, solutia oferita de achizitionarea unui expresor cu doze de cafea este ceva la indemana fiecaruia.

Iata care ar fi caracteristicile care ne poate indemna sa achizitionam un astfel de aparat de cafea:

  • Timp redus in prepararea cafelei (peste 75% in comparatie cu cafeaua la ibric sau la filtru);
  • Dozaj perfect de cafea gratie dozelor/capsulelor (acestea contin exact cantitatea necesara pentru o ceasca de cafea);
  • Sistemul usor de utilizare, care presupune amplasarea capusulei in aparat si umplerea rezervorului cu apa. Totul se finalizeaza prin simpla apasare a unui buton;
  • Aspectul vizual incantator datorat designului compact si cu linii modern.

In plus, dozele necesare pregatirii cafelei sunt variate (cappuccino, latte macchiato, moccacino si multe altele), gasindu-se de cumparat in orice supermarket sau hypermarket. Desigur, o astfel de masina de cafea este insotita, la achizitionare, de un cadou care consta intr-un pachet cu cateva doze diferite.

Atunci cand trebuie sa le cumperi, in functie de cantitatea de cafea pe care o consume zilnic, comparat cu un pachet de cafea macinata, suma nu mai este incantatoare. Practic, o doza are maxim 7 grame de cafea, in timp ce un pachet de cafea macinata are undeva la 250 grame. Pentru a obtine echivalentul pachetului de cafea sunt necesare aproximativ 35,5 doze; ori pretul unei doze este de circa 1,5-2 Ron.

Astfel, pe termen lung, costurile legate de materialul de alimentare poate sa descurajeze pe cei interesati de pregatirea unei cafele in mod rapid si corect. Desigur, in cazul in care esti o persoana care consuma putina cafea (si mai ales variata), un astfel de aparat este ideal!

Comments are closed