Creare magazin online

Cat de importante sunt accesoriile?

Moda este aproape intotdeauna un joc. Imagini ca de epoca sau teatru si o demonstratie dinamica de haine. Poti intalni chiar si modele catwalk de pe podium, care seamana cu performanta luminoasa de teatru. 

Pentru a fi imbracata initial la moda, nu este necesar sa iti actualizezi in fiecare sezon toata garderoba, deoarece, femeile elegante prefera sa ramana la stilul lor individual,cu rochii racoroase si noi accesorii, cum ar fi un perle pentru gat, palarie, manusi, curea sau poseta.

In ultimii ani, numeroase saloane de nunti isi rasfata clientele, oferindu-le accesorii demne de prestigioase magazine pariziene. Este nevoie de o parte echitabila de curaj si de auto-control, pentru a nu obtine o vedere confuza a luxoaselor vitrine ale magazinelor, punandu-ti bijuterii pretioase, dar suparatoare la vedere. O nunta este un eveniment unic, spre deosebire de o varietate de sarbatori, destul de frecvente in viata noastra. 

De aceea, in tinuta miresei, de orice nuanta, detaliile aproape invizibile sunt de o mare importanta, iar selectia de accesorii care armonizeaza imaginea frumoasa a miresei, este mai importanta ca niciodata. 

Voalul clasic 

In prezent, moda pentru rochia de mireasa lunga clasica si alba ca zapada, prezinta un voal pe spate, care ii da un aspect misterios si o imagine de puritate. Este valul care da miresei aspectul romantismului si solemnitatii si creeaza in jurul ei efectul unei aure misterioase magice. 

Voalul clasic este un model popular, care a castigat simpatia fetelor tinere. De asemeni, acesta poate fi un voal luxuriant, cu mai multe straturi, de lungime medie, stratul superior putand acoperi fata miresei in biserica. 

Voalul cu coronita 

Miresele romantice prefera voalul lung, in special eficient combinat cu o coronita din flori. Coronita din flori, subliniaza frumusetea miresei. Coronita miresei moderne este o mica opera de arta, un accesoriu extraordinar de la paiete si pana la perle si muguri. 

Compozitiile coronitelor sofisticate pot fi intr-o varietate de culori, intercalate cu nuante blande de vanilie, roz, un curcubeu de culori atasate voalului de satin si paiete brodate irizate. Voalul cu coronita este un fabulos ornament pentru tinerele mirese. 

Perle, ornamente si manusi

Nu exista restrictii in alegerea coafurii. Pot fi bucle dezordonate si un ornament buchet clasic, din anii ’60. Farmecul imaginii este completat in mod armonios de manusi elegante, decorata cu broderie sau cu un fir perlat. Fetele extravagante vor dori mai multe compozitii luminoase, senzuale, de exemplu, cu trandafiri rosii.  Trebuie sa te gandesti si la lungimea manusii. Manusile scurte, abia acoperind mana, nu mai sunt folosite de mult timp. Cele care acopera cotul sunt folosite in functie de perioada anului, modelul rochiei, stilul nuntii etc.

In jurnalul de blogger am scris destul de des despre cat de importante sunt accesoriile in vaiat noastra de zi cu zi.

Comments are closed