Creare magazin online

Cat de importante sunt lucrurile personale?

Partea cea mai dificila pentru fiecare dintre noi este in momentul in care ne mutam dintr-un loc in altul. Cele mai intalnite cazuri sunt ale persoanelor care aleg sa se mute intr-un alt oras pentru a experimenta sau pentru a-si incepe o noua viata si o cariera de durata. Dupa cum bine stim, capitala este cea mai solicitata in prezent, ia numarul achizitiilor de locuinte a crescut considerabil de la un an la altul.

Felul in care ne organizam lucrurile depinde si de cum vedem lucrurile. Daca vine vorba de o femeie, in mod clar preferintele si modul in are face lucruile va fi diferita de cea a partenerului de viata. Tuturor ne place sa avem o evidenta clara asupra modului in care se desfasoara lucruile in casa noastra, iar cea mai buna solutie pentru a pastra totul in ordine este sa selectionam care sunt lucrurile cu adevarat importante.

Lucrurile personale sunt necesare si indispensabile pentru fiecare dintre noi, de aceea nu trebuie sa lasam acest aspect neglijat. In graba de a pleca la munca dimineata sau chiar intr-o excursie, ne aflam in pragul de a uita acasa lucruri importante, iar acest sentiment de frustrare ne influenteza modul in care se desfasoara excursia sau intreaga zi, existand persoane care pur si simplu nu se pot dezlipii de acele elemente care au devenit parte din viata lor.

Spatiul contribuie la aceste lucruri pentru ca fiecare dintre noi isi doreste sa aiba intimitate chiar daca locuieste impreuna cu partenerul sau cu alte persoane. Nu exista un aspect dupa care se poate determina cat de importante sau necesare sunt anumite lucruri. Prin natura noastra, avem tendinta de a ne insusi anumite elemente care ne definesc personalitatea sau alegerile in viata, considerate de altfel lucruri personale. Exista o linie imaginara pe care o trasam intre noi si cei din jurul nostru cand vine vorba de discutii personale.

Involuntar sau nu, avem tendinta de a face lucrurile in stilul nostru, fara a ne consulta cu persoana de langa noi, iar acest lucru poate sa conduca la discutii interminabile si neconstructive pentru niciunul dintre voi. Nu este usor sa convietuiesti cu cineva, mai ales daca nu ai mai avut o astfel de experienta, de aceea comunicarea este cheia in momentul in care simti ca a fost depasita linia iar lucrurile tale personale au fost dezvaluite. A avea ceva personal, nu este vorba numai de obiecte fizice, ci si de sentimentul de siguranta si intimitate cu propria persoana, pe care multi dintre noi nu isi doresc sa-l piarda.

Comments are closed