Creare magazin online

Cât de mult influențează un business străin precum KUMA consumatorul român?

În ziua de astăzi, consumatorul român își schimbă viziunea și opțiunile într-un ritm accelerat, dată fiind diversitatea de informații la care are acces. Acum, putem vedea cu ușurință trendurile și colecțiile promovate oriunde în lume și putem opta pentru conceptele oricât de rafinate, pe gustul nostru.

Compania KUMA, foarte activă pe zona de home&deco din România contribuie la  dezvoltarea acestui segment, tocmai datorită influenței venite din străinătate. KUMA este o companie scandinavă, care a surprins potențialul imens al pieței din România, iar contibuția sa este foarte vizibilă, atât pe segmentul rezidențial, cât și pe cel public. 20% din produsele KUMA fabricate în România sunt destinate pieţei autohtone. Pe piaţa românească, majoritatea produselor KUMA sunt destinate proiectelor de amenajări (60%), iar 40% sunt destinate retail-ului.

Cu ajutorul KUMA, consumatorul are la dispoziție, astfel, o gamă variată de concepte, dintre care îl poate alege pe cel cu care simte că se identifică cel mai bine. Acesta este un motiv pentru care afacerile străine dezvoltate în România se bucură de multă încredere în rândul consumatorilor, aceștia descoperind că pot avea în propria casă un concept faimos dintr-o altă țară.

În intimitatea propriei locuințe sau în armonia spațiilor publice, proiectele KUMA reflectă pe deplin stilul de viață modern, de inspiraţie scandinavă. Un stil de viaţă creativ, în care designul inspiră comportamente sociale și constituie valori tangibile pentru cei care se bucură de proiectele KUMA.

Dar influența KUMA  nu este doar despre colecții de design, ci, în egală măsură, compania impune un standard în modul de a face business. Moralitatea nordică este la fel de recunoscută ca și design-ul nordic. KUMA influențează o piață, prin așa numitul market-behaviour și, în același timp, își pune amprenta încrederii pe relațiile de afaceri.

Produsele KUMA pot fi găsite în showroom-uri specializate pe băi cu rețea în toată țara:

https://www.kumaromania.ro/alege-un-distribuitor.html

 

Be different. Choose design. Choose KUMA.

*****

KUMA Romania  este o companie daneza-romana infiintata in 1998, subsidiara a KUMA A.S. din Danemarca. Designul nordic minimalist, tehnologia moderna, standardele inalte de productie si fabricatie permit obtinerea unor produse de o calitate deosebita pentru piata din Romania, peninsula Scandinava si alte tari din Europa. http://www.kumaromania.ro

CONTACT: Meridian PR, rodica.velican@meridianpr.ro, 0722 423 223

 

 

Comments are closed