Creare magazin online

Cateva motive sa inchiriezi noul Opel Zafira

Daca doresti sa pornesti la drum cu familia numeroasa sau cu grupul de prieteni , in afara de posibilitatea de a inchiria un microbuze de 8-9 locuri , exista si optiunea de autoturism cu 7 locuri – noul OPEL ZAFIRA , autoturism ce se afla in prezent si in parcul auto al Francrocar Rent a Car Bucuresti.

  • Acest veritabil model cu 7 locuri poate fi condus ca un autovehicul de dimensiuni obișnuite .
  • Designul modern al noului Opel Zafira cu 7 locuri , cu exterior stilat si interior premium , spatios , primitor , cu scaune elegante si numeroase spatii de depozitare , reprezinta tot ceea ce ti-ai dori atunci cand pleci la drum cu o masina inchiriata .
  • Depozitare și scaune versatile : Noul model de scaune ergonomice , confortul termic dat de optiunea de incalzire a scaunelor din fata , dar si posibilitatea de a opta pentru un numar mai mare de locuri ( maxim 7 locuri ) sau un numar mai mic de locuri dar un portbagaj mai mare . Zafira cu 5 locuri are un portbagaj cu un volum generos de 1860 l, iar in cea cu 7 locuri mai raman 152 l pentru bagaje .
  • Sisteme sofisticate de asistență pentru șofer : parcarea este mai simpla acum cu Opelul Zafira . Desi este o masina cu 7 locuri , vizibilitatea mai buna in spate si manevrele sigure datorita camerei pentru marsarier , iti ofera acum asistenta la parcare , fiind o masina usor de condus si parcat chiar si in marile orase aglomerate unde locurile de parcare sunt un lux .
  • Tehnologie de vârf pentru faruri AFL LED , sistemele de propulsie eficiente, cu tehnologie germană , conectivitate avansată, inclusiv Opel OnStar , fac din noul Opel Zafira , monovolumul momentului.

Consumul redus la motorizarea diesel , reprezinta un alt avantaj si un motiv de a inchiria acest autoturism ,  calatoria ta va deveni o placere ,iar Francrocar partenerul ideal al vacantelor tale in Romania .

Comments are closed