Creare magazin online

Cateva sfaturi utile pentru intarirea sistemului imunitar

Atunci cand vorbim despre sistemul imunitar si in special despre caile cele mai facile pentru a-l face sa functioneze in parametrii normali, avem in vedere o serie de factori care impreuna concura la stabilirea nivelului la care aceste functioneaza.

Sistemul imunitar este instrumentul fiecarui organism prin care acesta se apara de o serie de atacuri constante din exterior. Adesea se intampla pe parcursul vietii sa avem de-a face cu diagnosticul de imunitate scazuta, indiferent de varsta. In continuare ne vom referi la o serie de recomandari care influenteaza intr-un mod pozitiv starea sistemului imunitar.

Un prim aspect la care ne vom referi este legat de activitatea fizica si dormitul suficient in fiecare zi. In vederea restabilirii echilibrului sistemului imunitar, programul echilibrat, miscarea fizica si alimentatia sanatoase sunt factori deosebit de importanti. Miscare fizica regulata este vitala pentru a mentine un organism sanatos. Alimentatia ar trebui sa cuprinda in mare parte legume si fructe proaspete, antioxidanti, cereale integrale si numai grasimi sanatoase.

Consumati alcool cu foarte multa moderatie si in acelasi timp renuntati la fumat. Aceste doua elemente tind sa dezechilibreze in proportia cea mai mare buna functionare a sistemului imunitar.

Folositi atunci cand este cazul supliemente alimentare pentru a aduce un aport optim organismului de nutrienti vitali. Suplimentele care contin vitamina C deschid topul suplimentelor pentru sustinerea imunitatii. Organismul uman nu poate sintetiza singur vitamina C, de aceea acesta din urma are nevoie de o cantitate destul de mare de vitamina C adusa ca aport in alimentatie. Suplimentele alimentare cu continut ridicat din vitamina D sunt si ele parte din lista suplimentelor care nu trebuie sa lipseasca din viata dumneavoastra. De precizat este totusi si faptul ca administrarea suplimentelor nutritive ce contin vitamina D trebuie sa se desfasoare strict sub supraveghere medicala.

Echinaceea este una dintre cele mai cunoscute plante folosite in cadrul industriei suplimentelor nutritive pentru intarirea imunitatii. Asa cum este si cazul companiei Forever Living Products, pentru comenzi Forever ne puteti contacta oricand. Administrarea suplimentelor pe baza de echinaceea are deja o lunga traditie, deoarece s-au obtinut rezultate remarcabile in stimularea imunitatii si mentinerea organismului in parametri normali.

In vederea stimularii bunei functionari a sistemului imunitar, se considera ca cel mai important aliment la indemana noastra este laptisorul de matca. Acesta este o secretie a glandelor albinelor menita a hrani toate larvele din colonia de albine respectiva. Este o substanta foarte pretioasa pentru ca folosirea ei a fost mereu legata de revigorarea psihica si fizica. Un alt element ideal pentru intarirea sistemului imunitar provenit tot de la albine este propolisul, acesta din urma fiind folosit si la remedierea mai multor afectiuni. Spre exemplu in Grecia antica propolisul era folosit pentru vindecarea abceselor.

Asadar, avem cu totii la indemana o serie de idei pentru a face ca sistemul nostru imunitar sa functioneze normal, mai ales in perioadele mai reci ale anului. Respectarea acestora vor duce la scaderea sanselor de a suferi de diverse afectiuni.

Comments are closed