Creare magazin online

Cauti cazare Ranca si gasesti tot ce iti trebuie. Nu-ti mai ramane altceva de facut decat bagajul

Meleagurile Romaniei sunt cele mai frumoase din intreaga lume. Una dintre cele mai cautate servicii pentru vacanta este cea de cazare Ranca, intr-o statiune aflata in deplina armonie cu intreaga natura din mijlocul Muntilor Parang ce fac parte din Carpatii Meridionali. Desi multi oameni sunt in cautare de vacante exotice in tari si orase inedite, nu putem omite la nesfarsit frumusetile ce se intind pe mari suprafete de zone impadurite si lanturi muntoase cu o istorie demna de asemuit de orice explorator al acestora. In definitiv, una dintre caracteristicile omului – anulate de viata si ritmul acesteia la oras – este chiar functia si capacitatea acestuia de explorare. Iar in Muntii Parang gasiti statiunea Ranca la circa 1600 de metri altitudine. Pentru cazare Ranca veti gasi locuri disponibile in orice perioada a anului, desi este nevoie sa faceti rezervari cu cateva luni inainte, mai ales daca doriti sa beneficiati de servicii complete in perioada sarbatorilor de iarna sau Revelion.

Cazare Ranca – O mie de cuvinte nu sunt suficiente sa descrie experienta turistilor

Explorati statiunea Ranca si toate frumusetile sale. Aceasta este recunoscuta de numerosi turisti pentru usurinta si posibilitatea cu care se pot practica, in timpul iernii, diferite sporturi dedicate acestui anotimp. Cele sase partii din zona nu fac altceva decat sa intareasca experienta acestora. De la snowboarding la schi, de la cross-country la pescuit, de la canyoning si drumetii la rafting, Muntii Ranca sunt punctul de plecare in vederea explorarii imprejurimilor acestora, prin intermediul diferitelor servicii de cazare Ranca. Toate traseele de explorare pleaca din acelasi punct. Natura este suficient de darnica incat sa garanteze pentru clipe de neuitat alaturi de cei dragi.

Intregul ansamblu al florei si faunei cu peisaje ce fac inima sa tresara pana la momente de relaxare la un picnic pe marginea lacurilor si multe alte momente de relaxare si plimbari revigorante, serviciile de cazare Ranca asigura aceste lucruri. Veti ajunge foarte usor la Lacul Verde, la Lacul Mija sau chiar la anumite lacuri de acumulare cum sunt lacurile Vidra sau Petrimanul. Toate sunt parte dintr-un peisaj de vis si veti avea parte de o experienta deosebit de frumoasa.

cazare_ranca

Drum asfaltat – Acces usor la cazarea dvs. din Ranca

Sa nu va imaginati ca este greu de ajuns intr-o astfel de statiune. Dimpotriva! Daca nu aveti masina puteti ajunge si cu mijloace de transport in comun. Drumul este asfaltat si nu este dificil de parcurs, iar confortul si ospitalitatea de cu care veti fi intampinati, odata ce ajungeti la unitatea de cazare, vor completa o experienta minunata.

Din statiunea Ranca puteti ajunge si pe Transalpina, un drum ce este incomparabil in privinta frumusetii peisajelor dezvaluite odata cu renumitul Transfagarasan mentionat de prezentatorul emisiunii „Top Gear” Jeremy Clarkson ca fiind „cel mai frumos drum din lume”.

Statiunea este renumita datorita serviciilor de cazare Ranca bine armonizate cu mediul montan. De aceea este important sa faceti rezervari din timp si cu siguranta veti beneficia de cele mai bune servicii de cazare in Ranca.

Comments are closed