Creare magazin online

Cauti etichete autoadezive? DPAP vine in ajutorul tau

Usor de utilizat si aplicat, etichete autoadezive iti vor fi utile la marcarea produselor, a documentelor sau a bibliorafturilor. Sunt usor de folosit, de tiparit si de aplicat, si ar trebui să fie un produs nelipsit atat acsa, cat si în birouri si retail.

etichete autoadezive

Scurt istoric

Povestea acestora dateaza inca de la inceputul secolului al XIX-lea, cand artistii europeni au incercat sa lipeasca etichete colorate pe produse, sperand ca acestea vor atrage cumparatori. Inca de pe atunci, succesul obtinut prin folosirea acestora a fost incontestabil, iar astazi, in societatea noastra condusa de tehnologie, ele au ramas un instrument indispensabil atat pentru aranjarea practica a documentelor, corespondentei, coletelor in companii, etichetarea in comert, cat si pentru uz casnic, cutii sau mancare.

Marcarea produselor cat si a bibliorafturilor este o metoda usoara de a mentine un spatiu de lucru organizat si a avea tot timpul la indemana obiectele si documentele esentiale, usor de identificat. Toti dintre noi am folosit la un momentdat in viata aceste mici si unice ustensile.

Poti sa folosesti etichete autoadezive in diverse scopuri

Daca te consideri putin inventiv, atunci inseamna ca acest articol este pentru tine. Poti sa folosesti etichete autoadezive, ca un produs practic, folosit in diverse scopuri, de la marcarea produselor prin lipirea pe plicuri sau colete, la sigilarea si etanjarea recipientelor, dar si a cutiilor.

Acest tip de etichete este recomandat atat pentru uz casnic si manual, cat si pentru utilizare comerciala. Fara a avea nevoie de un program special, poti tipari special pe acestea prin template-urile din programul Microsoft Office Word si le poti printa foarte usor. Acest tip de etichete autoadezive poate fi folosit in orice fel de imprimante – laser, inkjet sau copiatoare. Pot fi folosite in imprimante laser, inkjet si copiatoare.

Usor de utilizat si aplicat, acestea iti vor fi utile la marcarea produselor, a documentelor sau a bibliorafturilor. Sunt usor de folosit, de tiparit si de aplicat, si ar trebui sa fie un produs nelipsit atat acasa, cat si in birouri si retail. Poti folosi etichete autoadezive si pentru expedierea plicurilor catre parteneri si colaboratori.

La DPAP gasesti dimensiunile disponibile in format A4 sau A3 pretaiate in multe variante (in functie de dimensiunea dorita). Culorile disponibile sunt: alb si colorate in functie de preferintele tale.

Alege acum din gama de etichete autoadezive puse la dispozitie pe platforma DPAP, ideale pentru etichetarea plicurilor, a pachetelor, pentru coduri de bare, corespondenta, preturi, retail, inventariere si codificare.

Comments are closed