Creare magazin online

Ce beneficii aduc tavanele extensibile in casele noastre?

In zilele noastre, se acorda o atentie deosebita designului interior si modului in care alegem sa ne decoram si mobilam casa.  Astfel, nu avea cum sa ramana mai prejos nici tavanul, asa ca, au devenit foarte populare si cautate de catre foarte multi acele tavane false extensibile care pot mari vizual spatiul din incaperea in care este montat, pot face camera mult mai luminoasa si mai interesanta.

Ce sunt tavanele extensibile si ce tipuri de tavane exista?

Tavanele extensibile sunt un fel de plafoane care constau dintr-un sistem de tavan suspendat dintr-o membrana PVC si o rama pe aceasta se prinde.

Aceasta membrana PVC este intinsa foarte bine si se prinde  pe rama, sub tavanul vechi. Acestea sunt foarte usor de instalat si sunt ideale pentru a ascunde orice imperfectiune existenta pe vechiul tavan.

Acest tavan are un aspect si o textura diferite de cele ale tavanului obisnuit sau al tavanului fals din rigips, pe tavanul extensibil putand fi imprimate diverse modele sau poze. De asemenea, este posibila incorporarea oricaror tipuri  corpuri de iluminat .

Tavanele extensibile au o garantie de 10 ani si sunt foarte sigure si simplu de intretinut, caci acestea nu se zgarie, nu se pateaza, nu necesita reparatii sau zugraviri.

Tavanele extensibile sunt foarte rezistente la umiditate si igrasie, facand foarte bine fata chiar si atunci cand sunt montate in incaperi precum baile sau bucatariile.

Aceste tavane sunt ideale pentru a fi montate in bucatarie, caci se pot instala foarte usor corpurile de iluminat, sistemele de ventilatie si de aer conditionat. De asemenea, este foarte usor de curatat, astfel ca este alegerea ideala pentru bucatatie, caci este foarte practic si igienic.

  Care sunt avantajele tavanelor extensibile?

Exista foarte multe avantaje legate de tavanele extensibile, iar printre cele mai importante de specificat sunt:

  • In cazul in care doresti o reamenajare rapida a unei incaperi, dar fara a investi in tavanul vechi, atunci tavanul extensibil este cel mai potrivit, caci nu necesita mult efort
  • Tavanele extensibile reusesc sa acopere  orice fel de instalatii, fie electrice, fie termice, reusind sa acopere cu succes orice defect al tavanului fals. Sau al peretilor.
  • Aceste tavane extensibile reusesc sa protejeze impotriva apei care poate aparea in cazul unor inundatii, de la etajele superioare
  • Tavanelor extensibile li se pot atribui foarte multe efecte  si modele, de la cele mai simple, la cele mai complexe. De asemenea, pot fi montate si forme 3D de tot felul
  • Instalarea si montarea au loc intr-un tip relativ scurt, de exemplu o camera de aproximativ 20 mp va fi gata in 2-3 ore. Foarte important este si faptul ca nu se produce nici un fel de murdarie, nici nu trebuie sa fie eliberata complet camera. Nu este nevoie nici macar sa fie scoasa mobila afara.

Trebuie avut grija insa, atunci cand se opteaza pentru a decora casa cu ajutorul unui tavan extensibil, sa se apeleze la profesionisti pentru instalarea si montarea tavanului extensibil, pentru a putea beneficia de garantie. De asemenea, trebuie sa aveti grija de unde achizitionati acel tavan fals, caci exista riscul ca materialele folosite sa nu fie de cea mai buna calitate.

Comments are closed