Creare magazin online

Ce beneficii medicale ne ofera masajul cu piatra de jad

instrument pentru masaj cu piatra de jadChiar daca oamenii au adoptat obiceiuri precum bautul ceaiului verde si acupunctura, privesc cu scepticism idea de a te vindeca cu ajutorul cristalelor sau al pietrelor semipretioase. Asa ca atunci cand vine vorba despre aceste practici medicinale antice, oamenii se impart in doua categorii: cei care nu ar incerca asta nici in ruptul capului si cei care nu concep sa plece de acasa fara un cristal pentru a-i proteja.
Dintre toate pietrelele semipretioase, piatra de jad este cea care te va ajuta cel mai tare cand vine vorba de dureri musculare, afectiuni osoase sau probleme ale pielii. De aceea este cel mai des utilizata in masajele orientale. Acum hai sa aflam mai multe despre piatra de jad si care sunt avantajele medicale ale acesteia.
In cultura azteca si cea chineza, jadul era mai pretuit decat aurul datorita frumusetii sale. Chinezii il apreciau si datorita proprietatilor sale de a proteja posesorul si de a ii aduce sanatate, bunastare si o viata lunga. De asemenea, samanii antici credeau ca jadul vindeca bolile de rinichi si afectiunile glandelor suprarenale.
Persoanele care cred in puterea jadului, afirma ca acesta poate detoxifia corpul, intari sistemul imunitar, imbunatati functionarea inimii, a plamanilor, a timusului, stimuland ceea ce chinezii numesc forta vietii. Toate aceste afirmatii inca nu au fost atestate stiintific, dar in ciuda lipsei de cercetare, piatra de jad are din ce in ce mai multi „adepti”.
Singurul beneficiu medical al jadului dovedit stiintific este ca acesta constituie un conductor foarte bun pentru energii cu lungimi de unda
in infrarosu (caldura). Poate pentru multi acest beneficiu nu pare mare lucru, poate nici nu pare practic. Ei bine, aceasta proprietate a jadului este extrem de benefica pentru alungarea durerii musculare.

 

instrument pentru masaj din jadPiatra de jad absoarbe razele infrarosii si le distribuie uniform si continuu in comparatie cu orice alt material. Dar ce poate face mai concret jadul? Ce afectiuni poate alunga? Ei bine, durerea de spate, durerea sciatica, durerea intensa a tesutului muscular, hipertensiunea, durerea articulara sunt doar cateva. Practic, piatra de jad poate alunga orice durere din cauza careia iei calmante sau mergi la masaj.

Exista mai multe modalitati de a folosi piatra de jad pentru masaj, de cele mai multe ori referindu-se la forma pe care aceasta o poate lua. Poti folosi un „ou” de jad pe care il poti incalzi si masa intregul corp. O alta modalitate de a folosi jadul este sub forma de pietre aplatizate speciale pentru masaj pe care le incalzesti si le plasezi pe spate, relaandu-te si asteptand sa dispara durerea. De asemena, mai poti folosi o „perna” de jad. Aceasta are o suprafata mai mare: de la un patrat cat jumatate de spate, la un dreptunghi cat propriul corp si este cea mai costisitoare metoda de a folosi jadul, dar si una din cele mai comode. Ultima varianta este cea a instrumentelor de masaj cu jad. Acestea pot fi utilizate mult mai usor, avand acea rola incorporata. De asemea, acestea arata si cel mai elegant, constituid un cadou perfect.
Noi, magazinul online Concept Tropic, recomandam instrumentele de masaj cu jad, cu sau fara rola, acestea fiind atat accesibile, cat si usor de incalzit si de utilizat.

Comments are closed