Creare magazin online

Ce conține lichidul dintr-o țigara electronica

Tigarile electronice sunt din ce in ce mai utilizate si reusesc sa se dovedeasca din ce in ce mai eficiente. Pentru cei care sunt preocupati de sanatate insa, lichidul care se vapeaza poate sa fie un subiect major de interes. Pana la urma, renuntarea la tutun se face tocmai pentru a se obtine o doza in plus de sanatate, asadar, este important sa se cunoasca ce contine o doza cu lichid pentru tigara electronica.

Care sunt principalele componente ale lichidului?

In principiu, orice lichid de tigara electronica, daca este produs de o firma de incredere, are 4 elemente principale: glicerina vegetala sau propilen glicol, apa, nicotina si diverse arome care sa sporeasca placerea fumatului. Toate aceste ingrediente sunt sigure si sunt folosite inclusiv in industria alimentara ( evident, mai putin nicotina).

Glicerina vegetala este folosita adeseori in productia de siropuri si de produse farmaceutice, fiind un aditiv alimentar foarte popular. Aceasta este cea care produce acel fum si productia de vapori este principalul sau rol. Acelasi rol il are si propilen glicolul, un aditiv alimentar folosit in produsele farmaceutice pe baza de plante. Spre deosebire de glicerina vegetala, propilen glicolul poate sa si intensifice aroma prezenta in elichid.

O componenta foarte importanta este apa. De regula se foloseste apa distilata iar procentul pe care il reprezinta in lichid este de 10%.

Evident, nu lipseste nicotina, care administreaza dependenta de fumat. Aceasta este extrasa din tutun si este o substanta vasoconstrictoare. Din fericire, nu este periculoasa pentru organism, singura sa parte neplacuta fiind faptul ca genereaza dependenta.

In ceea ce priveste aromele, acestea sune extrem de variate. Se poate opta pentru zeci de arome, care mai de care mai interesante, incepand cu cele de tutun si terminand cu cele de cafea, ciocolata, menta, vanilie sau alte fructe. De regula, in functie de cat de puternica se doreste aroma, proportia acesteia in e-lichid este intre 3 si 10%.

Componentele lichidului nu sunt, asadar, periculoase. Evident, ca in cazul oricarui lucru consumat in exces, daca se vapeaza intr-un ritm necontrolat exista sanse ca tigara electronica sa fie daunatoare. Totusi, in comparatie cu tigara clasica din tutun, aceasta este mult mai sigura si poate sa ofere o multime de alte avantaje, inclusiv posibilitatea de a vapa in interior.

Comments are closed