Creare magazin online

Ce este baza de machiaj si cand trebuie folosita?

    Printre acele produse cosmetice care nu trebuie sa lipseasca din trusa de machiaj a niciunei femei se numara acele baze machiaj, care isi dovesc eficienta in realizarea unui machiaj impecabil si extrem de rezistent. Aceasta baza de machiaj Beauty One Shop este primul produs cosmetic pe care o femeie trebuie sa o utilizeze, de aceea, este necesar sa se opteze pentru modelul de primer potrivit tipului de ten, insa trebuie ca acesta sa fie de buna calitate.

   Baza de machiaj nu este un produs cosmetic nefolositor, aceasta a fost conceputa avand un scop clar si bine definit, si anume este cea cu ajutorul careia tenul ajunge sa fie neted si uniform, pentru ca aspectul final sa fie unul de senzatie.

Baza de machiaj

De ce este importanta baza de machiaj?

   Un machiaj rezistent si reusit se datoreaza in mare parte bazei de machiaj folosite, de aceea este important ca acel produs cosmetic sa fie de buna calitate si sa se aplice intotdeauna pe un ten curat.

   Cu ajutorul unui primer sau baza de machiaj, se pot reduce sesizabil o mare parte din imperfectiunile tenului. De asemenea, baza de machiaj poate uniformiza culoarea tenului si reduce aspectul inestetic datorat porilor.

   In cazul in care optezi pentru o baza de machiaj pentru ochi, trebuie sa stii ca aceasta va fi de un real folos, in special in timpul anotimpului calduros. Datorita primer-ului, fardul de pleoape va rezista mult mai mult, fara a mai fi nevoie de retusuri. Mai mult, aceasta va intensifica nuanta fardului.

   Aplicata pe intreaga fata, baza de machiaj este cea care ofera rezistenta fondului de ten si machiajului . Datorita faptului ca tenul devine uniformizat, aspectul final al machiajului va fi unul mult mai natural.

   In cazul in care iti doresti sa folosesti si o crema hidratanta, aceasta trebuie aplicata intotdeauna inaintea bazei de machiaj, caci altfel porii vor fi astupati si tenul nu va mai beneficia de proprietatile cremei hidratante.

Cum alegi baza de machiaj in functie de ten?

     Baza de machiaj poate face adevarate minuni cu tenul si cu aspectul final al machiajului, insa este recomandat ca aceasta sa se aleaga in functie de tipul de ten sau uneori, in functie de problemele acestuia.

     Pentru tenul uscat este recomandat sa se aleaga o baza de machiaj hidratanta, fara silicon, caci astfel, pielea nu va fi iritata sau tenul nu va deveni si mai uscat. Este recomandat sa se aleaga o baza de machiaj pe baza de apa.

   Pentru tenul normal este recomandat sa se aleaga o baza de machiaj iluminatoare, care pe langa faptul ca lumineaza tenul, este cea care asigura un machiaj puternic si de durata.

  O baza de machiaj matifianta este cea mai potrivita pentru un ten gras, caci aceasta nu blocheaza porii si atunci cand este aplicata, tenul nu mai produce mult sebum. Datorita acesteia, machiajul nu va avea nevoie de reimprospatare pe parcursul intregii zile.

   Exista si anumite baze de machiaj pentru corectare, in cazul in care tenul are nuante neuniforme, insa acesta se utilizeaza doar pentru zonele cu probleme.

Comments are closed