Creare magazin online

Ce fel de tehnologie foloseste tratamentul de cavitatie?

Care sunt aspectele tratamentului de cavitatie care ne facem sa avem incredere in acesta?

Procedura prin cavitatie presupune un intreg proces cu ajutorul caruia sunt generate bule prin vapori, urmand eliminarea celulelor adipoase. Astfel, acestea se formeaza fie intr-o forma statica in compozitia unui lichid, fie prin miscare, prin intermediul unui camp de unde ultrasonice.

Iar datorita faptului ca doamnele pun accent mare pe infrumusetare, lucru foarte important, noi va oferim pachete la super pret la tratamentul de cavitatie, doar in clinica de remodelare corporala Fysiogand.

cavitatie

Pentru a intelege mai bine procesul efectuat, imaginati-va ca aceasta tehnologie moderna este pe baza de microvibratii, care, la contactul cu pielea se raspandesc in zona tratata cu scopul de a sparge si elimina celulele cu grasime. In momentul in care acest strat de grasime este spart, celulele adipoase se imprastie practic in organism ceea ce va genera un aspect nivelat al pielii, deci aspectul de coaja de portocala va disparea.

Care sunt cele mai sigure zone in care tratamentul poate fi aplicat?

Procedura este una simpla, nedureroasa, prin intermediul caruia pacientul va simti doar o miscare a piesei de tratament pe zona de aplicare. Efectul este vizibil inca de la prima sesiune de tratament, iar dimensiunea zonei de tesut adipos in zona tratata se va reduce cu 1-5 cm in saptamanile urmatoare.

In functie de nivelul stratului adipos, tratamentul de cavitatie poate fi efectuat atat pe abdoment si picioare, cat si pe fese si brate. Astfel, pielea va avea un aspect mai tonifiat, iar elasticitatea pielii dvs. va creste. In plus, daca ati suferit recent o interventie chirigicala de liposuctie veti repara defectele cutanate. Mai mult decat atat, manifestarile fibrozei se vor calma.

Principalele avantaje obtinute de pe urma acestei metode sunt: remodelarea corporala, arderea stratului adipos si reducerea celulitei. La nivel medical, cavitatia aduce si un efect benefic prin restaurarea fluxului sangvin in zona tratata si prin stimularea fibroblastilor in regiune, ceea ce va imbunatati elasticitatea si turgescenta (umflarea localizata a tesutului datorata acumularii de lichide prin aparitia unui obstacol pe traiectul vaselor sanguine sau limfatice).

Care sunt contraindicatiile specificate?

Pentru a evita stari neplacute sau afectiuni nedorite, urmatoarele stari contraindica urmarea sedintelor de cavitatie:

 • graviditate si alaptare;
 • diabet;
 • epilepsie;
 • osteoporoza;
 • cancer;
 • boli cutanate;
 • afectiuni hepatice;
 • insuficienta cardiaca;
 • hipertensiune arteriala;
 • tulburari senzoriale;
 • prezenta de corpi straini in zona tratata.

Daca ti-am starnit curiozitate, intra aici: http://www.fysiogand.ro/cavitatie/ si fa-ti o programare!

Comments are closed