Creare magazin online

Ce garanții îți oferă un sistem de alarmă

 

Timpurile se schimbă. Dacă cu mulți ani în urmă, lacătul sau vecinii erau sursele de încredere pentru protejarea bunurilor imobile, în prezent acestea nu mai funcționează. Eficiența lor a fost de mult dărâmată de specialiștii cu cagule și mănuși, răufăcători care mereu perfecționează metodele de efracție! Acum e timpul metodelor sigure. Cum ar fi, un sistem de alarmă modern. Acesta nu e doar sigur, dar e și eficient în marea majoritate a cazurilor – spre deosebire de alte metode de protecție a bunurilor materiale.

sistem de alarma, securitate, servicii paza

 

Cum îți poate salva o alarmă casa?

În prezent pericolul ne paște la fiecare pas. Iată de ce, prevenirea incidentelor neplăcute e cea mai bună soluție. Toți facem investiții pentru un trai decent. Muncim pentru a avea o casă, o mașină, o afacere, dar mai puțin ne gândim la protecția acestor bunuri. Practic în fiecare zi are loc câte o spargere, iar agoniseala de-o viață se năruie de parcă nici nu a fost. Mâine, bunurile tale ar putea ajunge în mâini străine.

Pentru a evita un asemenea scenariu îți recomandăm să-ți echipezi locuința corespunzător. O metodă este instalarea unei alarme pentru case. Odată cu instalarea acesteia, vei avea următoarele garanții:

  • sistemul va recepționa fiecare încercare de efracție;
  • dacă se va produce o pătrundere neautorizată o echipă de intervenție va contracara acțiunile hoților;
  • echipamentele de semnalizare acustică și luminoasă vor semnaliza incidentul;
  • vei primi notificări prin telefon în timp real în cazul unei pătrunderi în spațiul tău protejat;
  • vei fi asigurat de eficiența dispozitivelor prin faptul că sunt certificate în domeniul securității.

Alarma pentru apartament contra dușmanilor din interior

Atunci când decizi să-ți transformi casa din una obișnuită în una inteligentă, trebuie să ții cont și de potențialul pericol care se ascunde in interiorul locuinței. Aici ne referim la sistemul de gazificare și electricitate. O singură eroare a sistemului ar putea transforma în scrum toată casa. Este o bombă care ar putea în orice moment să explodeze. Așadar, o casă inteligentă va fi echipată și cu alarme anti incendiu wireless.

Unele sisteme de alarmă folosite împotriva efracției ar putea acoperi și această necesitate. Informația dată o vei putea obține de la companiile care prestează servicii în domeniul securității.

Alarmele de incendiu au următoarele funcții:

  • sunt echipate cu elemente de detecție;
  • la fiecare detectare de fum, flacără, temperatură ridicată sunt lansate elementele de avertizare – sirenele;
  • informația despre ce se petrece în locuință apare pe telefonul tău mobil;
  • în componența alarmelor se regăsesc și detectori de fum cu aspirație.

Toate elementele enumerate mai sus duc la posibilitatea de a stopa prompt incendiul și de a preveni răspândirea acestuia.

Dacă crezi că aceste soluții sunt mult prea costisitoare, gândește-te că această investiție reprezintă, mai întâi de toate, o investiție în securitatea ta și a familiei tale. De altfel, dacă ai dubii solicită ajutorul specialiștilor în acest domeniu. Aceștia îți vor prezenta toate device-urile care te vor ajuta să-ți protejezi bunurile. În același timp, tot specialiștii ar fi cei care ți-ar putea recomanda o metodă individuală, în funcție de posibilitățile financiare pe care le ai.

Comments are closed