Creare magazin online

Ce ghete barbatesti porti iarna asta?

Ce ghete barbatesti porti iarna asta?

Ca să nu te ia iarna pe nepregătite, ar trebui să-ţi cumperi de pe acum încălţămintea pentru zăpadă şi zile geroase, de la GentlemanShoes. Pe timp de iarnă, alege să te încalți cu ceva confortabil.

 

Cred că ai simţit pe pielea ta temperaturile scăzute din aceasta iarna şi sper să te gândeşti serios să renunţi la încălţările preferate precum tenişii şi adidaşii. În perioada de toamnă-iarnă ghetele imblnite reprezintă o alegere confortabilă deoarece pot înlocui lejer încălţămintea sport. Ele sunt ca o replică a pantofilor doar că trec de gleznă și se pot intrega bine la costum fără a scoate în evidență faptul că porți ghete.

După aspect, ghetele sunt incadrate între casual şi elegant. Din punct de vedere al pantalonilor, aş purta aceste ghete la jeanşi, chino, khaki, flanel şi tweed. Ca nuanţe aş alege albastru, bleumarin, verde, mov, kaki, gri, maro, bej. În plus, ghetele au două sisteme de închidere: şiret şi fermoar. În funcţie de preferinţe poţi alege pe care o vrei dintre cele două.

 

Majoritatea bărbaților preferă ghetele simple negre, gri sau maro. Acum depinde și de combinația de nuanțe pe care aceștia o îmbracă atunci cînd decid să poarte ghete.
Spre exemplu: când ieșim la aer curat împreună cu prietenii ori familia, întotdeauna se potrivește o pereche de ghete negre în sezonul rece și ploios, pentru că sunt mai ușor de curățat a doua zi.

Dacă ești genul de bărbat care îmbracă zi de zi o ținută casual, poți opta spre o pereche de ghete maro sau ușor colorate sau cu artificii care îndepărtează ghetele din zona formală.

Bocancii Barbatesti

Ca picioarele tale sa fie bine puse in valoare nu e o preocupare de baza pe perioada verii, dar va trebui sa iti regandesti strategia acum, la inceput de toamna. Pentru ceva plin de stil, confortabil si rezistent la ploaie iti sugeram sa te uiti deja dupa o pereche de bocanci barbati din piele (model Derby sau Chelsea). Bocancii ofera o acoperire mai mare decat pantofii si sunt versatili: merg bine alaturi de o pereche de pantaloni negri si un sacou sau blugi si pulover.

 

 

Comments are closed