Creare magazin online

Ce inseamna proaspat pentru tine?

Precum frumusetea, care e in ochii privitorului, si afinitatea pentru un miros anume este subiectiva. Stiai ca mirosul este singurul simt care influenteaza atat memoria, cat si partea emotionala a creierului? Este demonstrat faptul ca mirosurile declanseaza rememorarea unor evenimente din viata. De exemplu, mirosul unui bujor iti evoca amintirea weekendurilor petrecute in gradina bunicilor, in timp ce mirosul frunzelor cazute toamna iti aminteste de reinceperea scolii. Acesta rememorare se intampla, adesea, spontan, insa avem si posibilitatea sa ne influentam pozitiv starea de spirit inconjurandu-ne de arome care ne trezesc amintiri dragi.

Cei mai multi dintre noi ne parfumam zilnic, vrem o mireasma placuta in casa si ne place sa spalam hainele cu detergent si balsam care sa miroasa mai ceva ca o apa de colonie. Ce sa mai, suntem „obsedati” de grija de a mirosi “bine”! Astfel ca industria parfumurilor este construita pe baza legaturii noastre “sentimentale” cu mirosurile placute. Parfumierii aplica principii din psihologie cand dezvolta arome, reusind sa starneasca si sa transmita diverse emotii si sentimente precum dorinta, putere, vitalitate sau stare de relaxare.

Cand vine vorba de haine, vrem sa ni se potriveasca, sa fie curate si calcate, dar si sa ne remarcam prin parfumul pe care-l emana. Le spalam cu detergenti parfumati si le innobilam cu balsamuri stiind ca acestea:

  • reduc electrizarea textilelor
  • lasa fibrele moi si placute la atingere
  • indreapta tesaturile articolelor vestimentare, lasandu-le mai usor de calcat

 

Daca iti place sa te bucuri de o garderoba inmiresmata, iti prezentam o gama de balsamuri cu arome diverse, gata sa te binedispuna:

  • Cel mai nou balsam concentrat din familia Asevi Suavizante este Puro Frescor – denumirea lui, tradusa din spaniola, inseamna “prospetime pura”. Asadar, daca vrei sa mirosi si sa te simti proaspat/a 100% pe parcursul intregii zile, adauga-l in ciclul de spalare (manuala sau automata) a rufelor.
  • Pielea ta are nevoie de atentie sporita? Sensitif are o formula imbunatatita, care are grija atat de hainele tale, cat si de pielea ta sensibila. In plus, este potrivit pentru orice tip de tesatura sau de spalare.
  • Talco Rosa protejeaza tesaturile si reduce uzura acestora, lasand hainele moi si eliminand electricitatea statica, si are un parfum de durata.
  • Balsamul concentrat Asevi Colonia ofera o explozie de miresme intense care-ti invaluie hainele.
  • Iar Asevi Azul iti face ziua frumoasa, asigurandu-ti – prin parfumul proaspat – o energie buna.

Asa ca atunci cand vrei o experienta olfactiva si senzoriala intensa, testeaza balsamul preferat iar starea ta de spirit va avea de castigat!

Comments are closed