Creare magazin online

Ce nu stii despre antrenamentul xbody?

 

 Antrenamentul de xbody de la ToMe este cel mai eficient antrenament pe care l-ati experimentat vreodata! Alaturati-va celor mai exotice revolutii de fitness din ultimele decenii! 20 minute de doua ori pe saptamana este tot ce aveti nevoie! Da, chiar daca pare doar o reclama buna, antrenamentul xbody  functioneaza intr-adevar, iar daca nu va vine sa credeti, iata, mai jos, ce inseamna xbody.

Ce reprezinta xbody?

 • XBody utilizeaza stimularea electro-musculara pentru a genera contractii dinamice ale muschilor in tot corpul, mult mai mare decat corpul poate genera pe cont propriu. Aceasta stimuleaza tragerea metabolica si construieste muschiul mult mai rapid decat antrenamentul obisnuit.
 • In timpul antrenamentului, purtati un costum tehnologic avansat cu electrozi incorporati, instructorul dvs. va ajusta intensitatea fiecarei contractii a grupului muscular si va va oferi experienta de ultima ora de antrenament adaptat la obiectivele si nevoile dvs. individuale.
 • Cu XBody, nu numai ca generam contractii mai puternice ale muschilor, dar instruim si toate grupurile majore de muschi in acelasi timp. Acest lucru reduce drastic timpul necesar pentru un antrenament complet.
 • O sedinta de 20 de minute sunt echivalentul a o ora de antrenament intr-o salata de fitness. Xbody este tot ce aveti nevoie pentru cel mai eficient antrenament pe care l-ati avut vreodata! In plus, in cele 20 de minute veti pierde 500 de calorii.
 • xbody

Ce face XBODY pentru tine

 • Utilizeaza timpul cu intelepciune – concepeti antrenamentele de 3 x 90 min in sesiuni de doar 2 x 20 minute;
 • Reglarea metabolismului – muschii dvs. cresc si au nevoie de mai multe calorii, arderea mai multor calorii duce la arderea mai multor grasimi;
 • Salveaza articulatiile! Miscari de impact mici si greutati joase inseamna ca articulatiile te vor iubi pentru anii urmatori!
 • Ajuta la postura si dezechilibrele musculare prin activarea electrozilor plasati strategic de-a lungul coloanei vertebrale. Veti observa rapid o schimbare a posturii. Multi raporteaza o scadere a durerii de spate;
 • Strange si tonifica – foarte repede veti vedea ridicarea, strangerea si tonifierea abdomenului, bratelor si coapselor;
 • Optimizeaza musculatura – simti ca nu iti poti intari sau chiar controla muschii? Xbody ofera acces la muschi si miscare pe care probabil ca nu le-ati avut ani de zile!

Ce trebuie sa stii

Prima dvs. experienta XBody va incepe cu o consultare unu-la-unu pentru a va stabili obiectivele si pentru a va revizui istoricul medical referitor la exercitiu. In aceeasi sesiune veti fi introdusi in tehnologie si veti experimenta primul antrenament Xbody: cardio, tonifiere musculara si masaj, cele trei programe ale aparatului. Dupa acest prim antrenament, veti programa sesiunile viitoare. E necesar sa ajungeti intotdeauna cu 10 minute inainte de programarea facuta pentru a va schimba si a va incalzi inainte de a va pregati pentru antrenamentul xbody.

Antrenamentul xbody prin stimularea electro-musculara este sigura si benefica pentru aproape toata lumea. Exista insa si cateva contraindicatii de care trebuie tinut cont: arterioscleroza, boala bacteriana sau virala, tendinte hemoragice, tulburari circulatorii, diabet, epilepsie, boli de inima, hernie, boala renala, scleroza multipla, boala neurologica, stimulator cardiac, sarcina, tromboza, tumora, tensiune arteriala necontrolata.

Comments are closed