Creare magazin online

Ce pasi trebuie sa urmezi atunci cand muti o masa de biliard

Daca faci parte din norocosii care au acasa o masa de biliard, dar acum trebuie sa o muti si nu stii cum sa procedezi, articolul de mai jos iti va da raspunsurile de care ai nevoie.

A fost foarte incatat atunci cand ti-ai cumparat prima masa de biliard, insa acum, ca trebuie sa o muti, nu mai esti chiar asa de fericit. Cu toate acestea, daca te documentezi foarte bine si iti iei toate masurile de precautie, intreaga actiune se va desfasura fara probleme si nimeni nu va avea de suferit. Nici spatele tau, nici masa de biliard.

Iata, asadar, de ce anume ar trebui sa tii cont inainte de a incepe operatiunea „mutarea mesei de biliard”.

1. Pregateste

Inainte de a incepe orice mutare, indiferent ca e vorba de mobila sau aparate electrocasnice, trebuie sa te pregatesti cu cateva lucuri esentiale, cum ar fi: folie de protectie (naylon), corzi de prindere, un camion, „maini” de carat ( a se citi prieteni care sa te ajute la carat). In plus, nu incepe operatiunea pana cand nu te-ai asigurat ca poti scoate masa de biliard pe usa (desi, cel mai probabil, o vei scoate pe bucati).

2. Dezmembreaza

Daca nu cumva o muti doar pe o distanta scurta si ai la dispozitie suficiente ajutoare, atunci cel mai indicat ar fi sa dezmebrezi masa de biliard inainte de o muta. In acest fel iti va fi mai usor sa o transporti, dar eviti si sa o lovesti, descentrezi, etc.

Pentru ca desfacerea mesei de biliard sa fie un succes ar trebui sa ai langa tine un manual de utilizare/intretinere, o surubelnita electrica si cateva ajutoare. Daca ai impresia ca nu te descurci poti cauta si un tutorial despre cum sa faci acest lucru.

In timp ce desfaci piesele mesei ai grija sa le depozitezi corespunzator si sa nu le pierzi. O idee buna este sa invelesti fiecare piese in cate o patura sau un prosop si apoi se la invelesti cu folie de protectie. Piesele mici le poti pune apoi in cutii de carton, in timp ce pe cele mai mari le vei pune direct in camionul pe care il folosesti la mutat. Manevreaza piesele cu grija si atentie la cum conduci! Nu ai vrea sa ajungi cu masa zgariata la destinatie.

3. Elibereaza

Inainte de ajunge cu piesele mesei de biliard la destinatie, ai grija sa eliberezi si sa cureti spatiul in care vei asambla din nou masa. In acest fel vei putea sa descarci fara griji si sa te apuci cat mai repede de treaba.

4. Asambleaza

Folosindu-te de acelasi manual, aceleasi scule si aceiasi prieteni, incepe sa asamblezi masa de biliard in noua locatie. Incepe cu picioarele si cadrul si apoi cu placa de ardezie si cu restul pieselor mai mici. Asigura-te ca totul e la locul lui, curata bine masa de praf si poti incinge chiar si un joc in cinstea prietenilor care te-au ajutat.

Comments are closed