Creare magazin online

Ce sa porti atunci cand esti insarcinata,haine gravide,sfaturi

Chilotii si ciorapii: Exista chiloti de sarcina care,datorita taliei inalte si suple, imbraca pantecele fara a-l strange.Trebuie sa recunoastem ca acestia nu sunt prea „sexy”.In majoritatea timpului,cu exceptia cazului unei luari excesive in greutate,chilotii tai normali vor fi suficienti.Ai grija numai sa nu ii tragi prea sus,astfel ca elasticul sa le ramana dedesubtul si nu deasupra pantecelui.

Aceeasi regula se aplica si la corapii-pantalon.Este suficient sa cumperi ciorapi pantalon de talie mare, pe care poti sa-i porti imbracati invers (spatele lor protejeaza acum un volum mai mare decat inainte).Este posibil ca medicul sa­ti prescrie ciorapi impotriva varicelor pentru facilitarea circulatiei si usurarea Qicioa re lor umflate. Ii vei gai in farmacii.

In sfarsit, in cazul unei sarcini normale, este explicit contraindicat sa porti fara prescriptie medicala o centura de sarcina.Aplica totdeauna aceeasi regula de aur : simte-te eleganta si comoda in lenjeria ta, bine intretinuta, si nu purta nimic care ti-ar putea strange sanii sau pantecele.Atat bebelusul cat si taticul lui iti vor fi recunoscatori!

Incaltamintea:

Se impune sa porti o „incaltaminte buna”.Aceasta usureaza mersul,contribuie la un bun echilibru al corpului, al carui centru de greutate se deplaseaza,si contribuie la alinarea durerii de spate de la sfarsitul sarcinii.

Incaltamintea ideala arata astfel:- larga – dintr-un material suplu – cu tocuri late compensate cu cativa centimetri, maxim 5 cm (daca sunt prea inalte sau prea joase determina o cambrare nenaturala).

Daca nu esti alergica la a purta incaltaminte sport, tenisii si baschetii ofera, cu talpile lor „cu aer”, o solutie de confort satisfacatoare.

Nu te mira daca in cursul sarcinii masura iti creste cu o jumatate de numar. Picioarele vor avea tendinta sa ti se unnfle…

Sfaturi: atunci cand iti pui incaltamintea,evita sa te apleci indoindu-ti spatele.
Mai degraba ridica piciorul punandu-I pe un colt de-frrasa-sa-u de scaun.

Evita talpile alunecoase,o cadere este oricand posibila si dureroasa.

Centura de sarcina

Purtarea unei centuri de sarcina nu mai este catusi de putin recomandata, asa cum se intampla acum cativa ani.Totusi, daca simtiti intinderi in josul pantecului sau o jena repetata,spuneti-i medicului.Va va prescrie o centura de sarcina care se vinde in farmacie.

Aceasta trebuie sa cuprinda bine soldurile sa fie intarita pe parti si in spate pentru a va ramane lipita de solduri fara a se rula ca un siret sa sustina uterul fara a-I presa Ca sa va puneti centura, intindeti-va pe spate, se va aseza mai bine.

Ce sa porti atunci cand esti insarcinata,haine gravide,sfaturi

Comments are closed