Creare magazin online

Ce trebuie sa stim cand dorim sa apelam la o firma de deratizare din Bucuresti

dezinsectie-gandaci-de-bucatarieIn ultimul timp, locuitorii cartierelor bucurestene se lovesc din ce in ce mai tare de problema deseurilor menajere aruncate necorespunzator. Fie ca stai la bloc sau la casa, aceasta problema naste aparitia daunatorilor naturali, cum ar fi gandaci, sobolani, purici etc.

Vom incerca mai jos sa va explicam de ce o firma de dezinsectie si deratizare va fi intotdeauna mai eficienta decat orice metoda „babeasca”, pentru ca stim ca noua, romanilor, ne place sa apelam mai mereu la varianta pe care o stim de la bunica.

Cum scapam de daunatori si ce firma de deratizare alegem

In primul rand, trebuie sa intelegem foarte bine ce reprezinta termenii  „dezinsectie si deratizare”.

Dezinsectia este actiunea de prevenire sau de combatere a artropodelor purtatoare de germeni patogeni. Insectele pot fi purtatoare de anumite boli, cum ar fi: malaria, boala Lyme, pesta etc, boli care pot duce in anumite cazuri, la deces.

Deratitizarea este actiunea de starpire a rozatoarelor, fie prin otrăvire cu substanțe chimice, fie prin culturi microbiene. Aceste rozatoare sunt de multe ori mai periculoase decat ne-am putea imagina, ele putand trasmite foarte usor boli, cum ar fi: trichineloza, antrax, icter infectios, pesta porcina etc.

Asadar, este de la sine inteles de ce ar trebui sa ne interesam foarte bine inainte de a a alege o firma de deratizare. Vom apela intotdeauna la o firma autorizata de dezinsectie si deratizare, pentru ca, in primul rand vom sti cu siguranta ca substantele folosite sunt conforme cu normele legale si nu ne vor fi si noua daunatoare.

Nu cautati cea mai ieftina oferta, aceasta nu este intotdeauna si cea mai avantajoasa pentru dumneavoastra. Mai ales ca deratizarea trebuie facuta periodic, cautati o oferta care sa va satisfaca din punct de vedere financiar pe termen mediu sau lung, cereti oferte de la mai multe firme si incercati chiar sa negociati pretul.

Comments are closed