Creare magazin online

Cea mai buna balta de pescuit, langa Bucuresti

Știu că sezonul de pescuit se apropie de sfârșit, cel puțin pentru cei care iubesc partidele de pescuit la crap, dar nu este niciodată prea tarziu.

La începutul verii, undeva prin iunie, am decis să caut balti de pescuit pe langa Bucuresti. Timp de vreo 2 săptămâni am căutat pe Google, pe tot felul de formuri, am urmărit toate grupurile de Facebook posibile, până am dat de balta Căciulați. Lacul este superb, priveliștea este de nota 10, si pește din belșug. Patronul este un băiat de nota 10 (bineînțeles, dacă respecți regulamentul bălții).

Fiind începător, prima partidă de pe balta Căciulați a fost un dezastru, vreo 3 carași și câțiva ciortani sub 1 kg, pe care a trebuit să îi eliberez, plus vreo 10 monturi rupte (deoarece balta are cateva locuri în care agață foarte tare). Totuși, pentru că cei din jurul meu prinseseră câte ceva, nu m-am lăsat bătut, și m-am întors pe baltă.

Am continuat să merg pe balta Căciulați în fiecare weekend, și de fiecare dată am plecat de acolo mulțumit, chiar și weekend-ul trecut, când a fost foarte frig. Am prins un ciortan la vreo 2 kg și încă unul a reușit să-mi rupă firul. Este adevărat, au fost cam singurele prezentări, dar nici vremea nu a fost foarte prietenoasă.

Citeste articolul intreg pe https://gstefan.ro/balti-de-pescuit-langa-bucuresti/ 

Comments are closed