Creare magazin online

Cea mai rapida metoda de slabit: Xbody

Pentru cei care nu au fost niciodata impatimiti ai sportului insa care au probleme cu kilogramele in plus si cu tonifierea corporala exista o metoda inovativa care ajuta la rezolvarea acestei probleme. Solutia poarta numele de Xbody si a fost inventata pentru cei care nu vor sa petreaca prea mult timp in sala de fitness.

Dar ce este Xbody si ce presupune un antrenament Xbody?

Xbody

Un antrenament Xbody presupune o activitate fizica realizata intr-o sala de fitness specializata care consta in imbracarea unui echipament special, mai exact un costum negru care are niste stimuli ce vor fi legati la fiecare grupa de muschi care se doreste a fi lucrata. Prin intermediul unor cabluri speciale care sunt legate la aparatul Xbody se aplica o tehnologie care are rolul de a contracta muschii, in timp ce efectuezi si o serie de exercitii fizice specifice. Mai concret, acest aparat stimuleaza fiecare grupa de muschi prin trasmiterea unor impulsuri electrice de joasa tensiune, mimand impulsurile transmise catre creier in momentul in care noi contractam muschii pentru efectuarea de exercitii fizice.

Este de bine de stiut ca aceasta metoda ajuta in lupta cu kilogramele in plus si determina, mai ales, o tonifiere rapida a corpului prin eliminarea imperfectiunilor precum celulita.
Alaturi de electrostimularea muschilor cu ajutorul aparatului Xbody, in sala se fitness speciala, se realizeaza o serie de exercitii fizice printre care si cele cardio.

Antrenamentul Xbody se realizeaza sub stricta indrumare a unui antrenor personal, care va adapta exercitiile in functie de nevoile fiecarui client.

Privind rezultatele, conform parerilor venite din partea clientilor care au apelat la un antrenament Xbody, acestea incep sa apara inca de la prima sedinta, in sensul ca este vizibila o tonifiere a muschilor. Dupa 3 sedinte se poate observa si o scadere in kilograme si o reducere considerabila a celulitei.

Ce este avantajos in cazul unui antrenament Xbody este faptul ca o sedinta dureaza doar 20 de minute, timp in care se ard aproximativ 500 de calorii. Mai impresionant este faptul ca dupa terminarea sedintei in sala de fitness, vei continua sa arzi calorii si cand ajungi acasa intrucat corpul tau este stimulat sa arda grasimea, astfel incat mai poti scapa de inca 1500-2000 de calorii. Te vei intreba de ce se pot arde atat de multe calorii dupa numai 20 de minute de antrenament Xbody? Raspunsul este simplu: cele 20 de minute de electrostimulare si exercitii fizice echivaleaza cu 2-3 ore de antrenament intr-o sala de fitness normala. Astfel se explica cele aproximativ 2000 de calorii arse.

Contraindicatii Xbody

Intrucat Xbody reprezinta o metoda care presupune electrostimularea muschilor prin transmiterea de stimuli electrici catre corp exista si contraindicatii pentru unele persoane. Asadar pentru persoanele care au montate stenturi cardiace sau orice fel de stimulator in organism, Xbody este strict interzis. De asemenea acest tip de antrenament este interzis femeilor insarcinate, persoanelor care sufera de epilepsie si celor care au probleme cu varicele.

Lasand la o parte contraindicatiile, Xbody reprezinta o metoda revolutionara de slabire si vine in sprijinul celor care au fost mereu impotriva exercitiilor fizice de durata sau care nu gasesc timpul necesar de a merge intr-o sala de fitness timp de 1-2 ore pe zi.

Comments are closed