Creare magazin online

Ceasuri de mana originale pentru cadouri

Rolex, Audermars, Piguet, Tag Heuer, Eberhard, Hublot, Ulysse, Nardin sunt nume de vis, sinonime cu excelenta si calitatea, care continua sa fascineze barbatii din toate colturile planetei. Pentru barbati, aceste ceasuri de mana originale, nu sunt doar un accesoriu, ele sunt elemente autentice ale stilului, gustului si atitudinii oamenilor fata de viata si acest lucru nu poate fi falsificat. De aceea este important sa intelegeti cum sa alegi ceasuri de mana originale.

Ceasul nu este doar un dispozitiv de masurare a timpului sau un accesoriu foarte la moda, ci,  in unele cazuri este o piesa de bijuterie scumpa. Pentru barbati, acest atribut este un indicator al soliditatii si prestigiului. Prin urmare, trebuie selectat foarte atent. In plus, un ceas de mana de calitate este intotdeauna un bun cadou pentru un barbat sau un tanar, indiferent de data sau eveniment.

Ceasuri shop

Cum se alege un ceas de mana pentru barbati: ce sa cauti

Este aproape imposibil sa clasifici un ceas de mana, avand in vedere numeroasele caracteristici care disting fiecare model. Il poti alege folosindu-te de caracteristici precum forma cadranului, care poate fi atat rotunda cat si patrata sau poligonala. Apoi in functie de preferinta poti alege in functie de grosime si dimensiuni, care pot fi plane, curbate, largi. De asemenea, cadranul poate fi cu cifre romane sau conventionale (in limba araba) sau sub forma de crestaturi, complet sau partial, cu un cronometru sau fara. Apoi, te poti orienta dupa materialul din care sunt fabricate, deoarece acesta poate fi diferit, cum ar fi otel, aur, ceramica, titan, aluminiu. Mecanismul ceasului de mana, poate fi mecanic, cuart sau electronic. Cureaua, de asemenea, poate fi din piele, metal sau cauciuc. Exista, de asemenea, produse cu functii suplimentare, de exemplu, indicatorul cronograf si incarcarea bateriei, calendar perpetuu, temporizator etc.

Pentru a alege ceasul potrivit, este important sa tii cont de patru lucruri principale:

  • Gusturile personale ale persoanei careia ii sunt destinate
  • Stilul predominant al omului
  • Nevoile umane
  • Pretul pe care esti dispus sa il platesti pentru un astfel de produs.

Ia in considerare gusturile destinatarului

In cazul in care doresti sa daruiesti un ceas de mana original, fie ca este vorba de  iubit, prieten sau o ruda, ai la dispozititie o varietate de modele din care sa alegi. Nu trebuie sa iti fie teama sa experimentezi, mai ales atunci cand doresti ca un astfel de cadou sa reprezinte o schimbare radicala a stilului persoanei caruia urmeaza sa il daruiesti. Insa, pentru ca alegerea sa fie corecta si de succes, este necesar ca acesta sa reflecte spiritul si caracterul persoanei care il va purta. Iar pentru acest lucru, cu siguranta este recomandat sa cunoasti gustul fericitului destinatar.

Ceas barbatesc

Alege in functie de stilul de imbracaminte

In cazul in care viitorul proprietar al ceasului de mana prefera sa poarte haine la moda, alegerea modelului ar trebui sa fie limitata la modelul original cu benzi de cauciuc si culori vibrante pentru a sublinia mai bine natura omului. Pentru o versiune de birou, este mai bine sa alegi un ceas clasic cu o bratara metalica sau o curea din piele, fiind ideal combinat cu confortul si comoditatea echipamentului de birou.

Comments are closed