Creare magazin online

Cei mai buni si ravniti ochelari de gaming

ochelari-gaming-gunnar-razerIndustria gamingului aduce constant noi produse pe piata, printre care si ochelarii de gaming, niste produse cu adevarat benefice pentru persoanele care petrec zilnic ore in sir in fata calculatorului sau a oricarui ecran.

Aceste perechi speciale de ochelari de gaming, sunt capabile sa blocheze o cantitate destul de mare de lumina albastra. Acesta lumina albastra este cea care cauzeaza oboseala oculara, durerea de cap, iritarea ochilor sau chiar si senzatia de slaba focalizare. Expunerea indelungata la acest tip de lumina poate fi mult mai daunatoare si poate cauza problem grave de vedere.

Ochelarii de Gaming Razer RPG de la Gunnar

Gunnar este cel mai cunoscut brand la nivel international care produce si comercializeaza ochelari de gaming. Parteneriatul pe care l-a realizat cu cei de la Razer a adus numeroase vanzari la nivel international, iar modelul de ochelari de gaming Razer FPS a devenit rapid cel mai apreciat in industria gamingului.

Acest model de ochelari de gaming este dotat cu lentile de tip Ambra, ce neutralizeaza 65% din lumina albastra emisa de orice ecran digital. Acesta lentila este destul de lata, iar campul vizual oferit este astfel si el unul amplu, perfect pentru gaming.

Rama ochelarilor este si ea una extreme de benefica. Este realizata dintr-un aliaj de aluminiu/magneziu, un material foarte usor, ce face ca perechea de ochelari, cu tot cu lentile, sa cantareasca doar 33 de grame.

Beneficiile aduse de rama acestor ochelari de gaming continua cu bratele ochelarilor, realizate din termoplastic si cauciuc, ce previn alunecarea si faciliteaza purtarea impreuna cu o pereche de casti audio pe urechi, fara a crea vreun disconfort.

Modelul de ochelari de gaming Razer RPG are un pret relative accesibil, de 439 de RON, pret afisat pe site-ul oficial Gunnar in Romania, de acolo de unde il puteti achizitiona si chiar proba prin intermediul unui sistem virtual foarte interesant.

Comments are closed