Creare magazin online

Cele mai bune materiale pentru echipamente de joacă

Astăzi voi ajuta să înțelegeți importanța materialelor din care sunt realizate echipamentele de joacă pentru copii, precum și să delimitați care material oferă copiilor dumneavoastră cea mai sigură experiență de joc.
Asadar, atunci când alegeţi un nou echipament pentru locuri de joacă, cum ar fi leagane, topogane, balansoare, etc, veţi găsi că există multe materiale diferite din care puteţi alege.
Materialele pentru locurile de joacă potrivite reprezintă un aspect important atunci când construiţi sau reabilitaţi un loc de joacă, deoarece alegerea materialelor influenţează siguranţa, durabilitatea şi aspectul. Atlas Sport înţelege acest lucru şi este dedicat furnizării celor mai bune materiale şi structuri.

La alegerea opţiunilor pentru materialele echipamentelor locului de joacă, luaţi în considerare factorii cheie care includ:
scopul
costurile
întreţinerea
accesibilitate
estetica

Evaluarea cu atenţie a opţiunilor de materiale pentru echipamente vă va ajuta să construiţi un loc de joacă distractiv şi sigur care să corespundă nevoilor dumneavoastră si sa ofere siguranta copiilor. Deci, ce optiuni de materiale avem pentru echipamente?

Majoritatea structurilor de joc comerciale sunt fabricate din plastic, metal, lemn sau o combinaţie a acestor materiale.
Echipamentele comerciale de joacă din plastic sunt disponibile într-o gamă largă de culori atractive şi, deşi materialul plastic este mai puţin durabil decât lemnul sau metalul, acesta este, de asemenea, mai sigur dacă un copil se răneşte. Aceste caracteristici îl fac o alegere excelentă pentru echipamentele de joacă interioare.
Dacă sunteţi în căutarea unui material de joacă mai prietenos cu mediul, luaţi în considerare structurile de plastic reciclate.

Echipament de joaca pentru copii

Echipamentele în aer liber mai mari sunt în mod obişnuit fabricate din metal sau din lemn, cu echipamente de mare trafic, cum ar fi topogane şi leagăne. Echipamentele comerciale pentru terenuri de joacă metalice sunt fabricate din oţel extrem de durabil şi sunt livrate într-o varietate de culori.
Lemnul este, totuşi, un material popular pentru terenuri de joacă pentru spaţiile de joacă rezidenţiale, datorită aspectului sau natural şi naturii personalizabile.

În timp ce ambele materiale de echipament pentru terenuri de joacă au o durată lungă de viaţă şi sunt destul de rezistente, metalul şi lemnul necesită fiecare o impermeabilizare şi o întreţinere corespunzătoare pentru a preveni deteriorarea. Echipamentele metalice necesită impermeabilizare împotriva intemperiilor pentru a preveni rugina şi siguranţa pentru a preveni rănile cauzate de căldură. Lemnul necesită protecţie mai mare împotriva intemperiilor şi trebuie evaluat cu atenţie pentru semne de deteriorare a mediului.

Dintre toate aceste materiale, recomandarea Atlas Sport este plasticul, deci echipamente pentru locuri de joacă din plastic. De ce? Iata doar cateva beneficii ale plasticului LLDPE, regasit in toate echipamentele de joaca ATLAS SPORT:

– este reciclabil
– nu necesită întreţinere
– este durabil, poate fi folosit cu succes chiar şi după 10 ani de la instalare.
– LLDPE este incredibil de flexibil, se poate folosi pentru diverse lucrări putând fi turnat în diferite dimensiuni şi forme, mult mai variate şi creative decât alte materiale.
– crează condiţii de siguranţă mărite
– nu îşi schimbă formă şi funcţionalitatea
– este rezistent UV (nu îşi schimbă culoarea)
– nu absoarbe apă sau alte substanţe. Amestecul nostru, răşină LLDPE, special fabricat, nu absoarbe petele adânci sub suprafaţă, ca multe materiale concurente. Este uşor de curăţat, indiferent cu ce este stropit sau pictat.
– vine într-un sortiment variat de culori, stimulând dezvoltarea copiilor
– este superior metalului, lemnului şi fibrei de sticlă
– poate reda aspectul oricărui material dorit, fără a avea parte însă de dezavantaje materialului
– are preţuri accesibile pentru a construi echipamente de joacă

Aceste elemente creditează utilizarea de plastic LLDPE în designul şi construcţia locurilor de joacă. Echipamentele de joacă fabricate din materiale plastice sunt potrivit pentru orice spaţiu, fie el comercial sau rezidenţial.

Comments are closed