Creare magazin online

Cele mai bune remedii antistres

Stresul poate duce la aparitia unor probleme serioase de sanatate si afecteaza seriios calitatea vietii. Insa il putem tine sub control daca apelam la remedii antisres.

Musetelul

Unul dintre remediile antistres eficiente, datorita proprietatilor calmante, este musetelul. Ilpotifolosi sub forma de ceai sau de infuzie. La fel due utila este si infuzia de tei. Teiul este cunoscut pentru proprietatile sale calmante. De fiecare data cand simti ca te apuca starile de anxietate poti apela cu incredere la tei. Daca il prepari sub forma de ceai il poti indulci cu putina miere. Mierea de Manuka este excelenta, datorita beneficiilor pe care le aduce sanatatii.

Magneziu si zinc

Stresul poate fi acutizat si de o carenta de magneziu si de zinc in corp, elemente esentiale pentru buna functionare a sistemului nervos. Problema poate fi depistata in urma unor analize de sange. Daca ai deficit de magneziu sau zinc, poti apela la suplimente alimentare. Nu numai ca are un efect de calmare, dar consumul de alimente bogate in magneziu ajuta nu numai ca remediu antistres, ci si pentru a calma durerile musculare. De asemenea, ajuta la scaderea tensiunii arteriale . Mai mult, magneziul ajuta la imbunatatirea functiilor inimii, dar si la prevenirea unor boli precum diabetul zaharat.

Remedii antistres eficiente: passiflora

Cunoscuta si ca floarea pasiunii, passiflora face adevarate minuni in ceea e priveste stresul. Aceasta are un efect de calmare asupra sistemului nervos. Se ia sub forma de capsule sau de ceai. Ceaiul poate sa fie indulcit cu putina miere, pentru un gust mai bun si pentru o aroma deosebita. Lavanda este un alt ajutor de nadejde in lupta cu stresul zilnic. Mirosul uimitor al acestei plante este cunoscut pentru ca te ajuta sa devii mai relaxat. Este calmant chiar si pentru bebelusii care plang. Lavanda poate fi folosita si sub forma de ceai. Un buchet de lavanda pe care sa il tii in camera in care dormi are si acesta o mare putere de relaxare asupra organismului.
Un remediu eficient antistres este si muzica, melodiile care iti fac cea mai mare placere.

Comments are closed