Creare magazin online

Cele mai fiabile laptopuri, dar si ele se strica

Potrivit unui sondaj realizat de curand in SUA, laptopurile Apple sunt cele mai apreciate si fiabile laptopuri de pe piata. Lucrul acesta este dovedit si de numarul mic de probleme care apar in service laptop apple. Potrivit rezultatelor, din cei aproape 60 000 de americani care au participat la sondaj au insumat o rata de doar 7% de probleme cu laptopuri apple. In comparatie cu acestea, laptopurile cu sisteme de operare Windows au inregistrat rate mult mai mari de defectiuni, in primii trei ani de viata, chiar daca laptopurile Apple sunt in general mai solicitate. Este sunt folosite cu trei ore in plus pe saptamana in comparatie cu orice alt laptop. Cu toate acestea, in raportul studiului specialistii au tinut sa sublinieze ca echipamente care se defecteaza si ajung in service laptop de incredere, necesita reparatii mai costisitoare ( cu aproape 300$ sau chiar mai mult).

In plus, mai mult de o treime din americanii intervievati care au cumparat un laptop Apple au optat si pentru serviciul de Apple Care, serviciul de garantie extinsa de la Apple. De fapt numarul celor care au optat pentru garantie extinsa la Apple a fost de doua ori mai mare decat cumparatorii de laptopuri cu Windows care au optat pentru garantie extinsa pentru noul echipament.

Trebuie sa recunoastem ca laptopurile Apple au o calitate de necontestat. Se defecteaza mult mai rar in comparatie cu alte laptopuri iar acest lucru il observam si in service laptop apple.

In general cei care aleg sa cumpere un laptop, prefera un Apple pentru ca au auzit ca este mai bun si mai fiabil. Aleg sa scoata mai multi bani din buzunar in speranta ca nu vor avea probleme cu acesta. Dupa cum am vazut mai sus, cei mai multi aleg sa plateasca chiar si garantie extinsa.

Exista mai multe probleme ce pot aparea si cu laptopurile Apple. Pentru a-i mentine durata de viata cat mai lunga este indicat sa aveti grija de el si sa-l curatati in mod corespunzator (in service laptop apple unde se efectueaza o curatare profesionala, inclusiv pe partea de ventilatoare si radiatoare). Cand spun sa aveti grija de el ma refer sa nu-l bruscati (nu-l trantiti de sus pe masa sau pe bancheta), sa evitati sa-l folositi in pat, printre plapumi si perne (acoperindu-i gaurile de aerisire) sau pe brate.

Daca apar orice probleme hardware si software va puteti adresa service-ului de laptopuri apple si veti primi ajutor in cel mai scurt timp si la preturi minime.

Comments are closed