Creare magazin online

Cele mai tari cursuri de make up din Bucuresti sunt la DallesGO

La DallesGO in Bucuresti gasesti trei tipuri de cursuri de make up predate de super profesori

cursuri de make up

Cursuri de make up pentru incepatori

Acest curs este special conceput pentru persoanele pasionate de make up si pentru cele care isi doresc sa descopere primii pasi dintr-o cariera de make up artist adevarat. Pentru asta, aici la aceste cursuri de make up din Bucuresti fiecare cursant va descoperi toate tehnicile de baza pe care trebuie sa le stie pentru a putea incepe o cariera in acest domeniu.
Pornind de la idee care fiecare persoana care vine la curs are o serie de aptitudini artistice si ca poate invata cum sa scoata in evidenta, in mod corect, acele trasaturi care pot avantaja o fata si cum sa le acopere pe cele care nu. La cursurile de machiaj de aici fiecare cursant va avea libertatea sa isi descopere si defineasca propriul stil, folosindu-se de cele mai bune produse de machiaj din domeniul acesta (MAC).
La cursurile de make up pentru incepatori se vor invata tehnici de baza de machiaj, se va invata ordinea corecta a aplicarii produselor cosmetice pentru a se obtine o baza de machiaj si se va invata ce trebuie sa contina un kit complet pentru make up si cum se mentine acesta curat.

Cursuri de make up pentru avansati

Acest curs de adreseaza in mod special absolventilor de la cursul de machiaj pentru incepatori, dar si celor care au deja o baza in domeniu si vor sa o dezvolte cat mai mult. Dupa cele trei luni petrecute la cursurile de make up pentru avansati fiecare cursant va pleca acasa cu o serie de notiuni solide despre produsele de make up, cu o tehnica de machiat foarte buna, dar si cu un portofoliu de machiaj pentru care le poate arata in viitoarele sale colaborari.
La cursurile de make up de aici fiecare cursant va invata sa lucreze in tehnica creionului si a acuarelei in specail la machiajul pentru buze si ochi, apoi trecandu-se la etapa realizarii machiajului in contrast si cel in armonie. De asemenea, tot aici se va invata si machiajul pentru mireasa cu tot ce presupune acesta: transparenta, stralucire si rezistenta.
Tot aici se vor invata si machiaje de fotografie si de podium, si mai ales invatarea ultimelor tendinte in machiaj.

Cursuri de make up pro

Aceste cursuri de make up se adreseaza celor care isi doresc sa fie gata oricand pentru o aventura intr-un job de make up artist la Milano sau pentru o revista mare internationala. Acest curs de machiaj se adreseaza tuturor make up artistilor cu diploma, ce detin cunostinte solide in domeniu, dar care simt ca poate nu au ajuns la nivelul pe care si-l doresc sau poate doresc sa se perfectioneze si mai mult.
Aici se va invata foarte bine machiajul de fotografie, deoarece cine stie sa execute perfect un machiaj de fotografie, va sti cum sa realizeze orice de tip de make up, pentru orice tip de ten si in orice situatie. Acest tip de machiaj pentru fotografie este foarte important deoarece poate fi comparat cu un tablou din punctul de vederele ai finetii si sensibilitatii.
Fiecare cursant va invata cum sa se joace intr-un mod placut cu texturi, degradeuri, lumini si umbre si sa nu mai foloseasca tot timpul celebrele „pene si paiete”.

Cursurile de make up de aici se organizeaza in cadrul studiourilor DallesGO de pe strada Ion Oteteseleanu, nr.2, et. 2, in Bucuresti. Pentru inscrieri sau mai multe informatii sunati la 0769.041.711 sau trimiteti un email la info@dallesgo.ro.

Comments are closed