Creare magazin online

Cine si de ce apeleaza la remodelarea corporala?

Femeile isi doresc sa fie frumoase si sa intoarca toate privirile, de aceea, de foarte multe ori acestea apeleaza la anumite proceduri realizate cu aparate remodelare corporala, pentru a putea modifica acele parti ale corpului care nu le sunt pe plac.  

Cu ajutorul acestor proceduri si aparate poate fi eliminat excesul de grasime si chiar redusa celulita, dar, este necesar ca inca de la inceput fiecare femeie sa stie exact ceea ce isi doreste, caci astfel este gandita si pusa in practica cea mai potrivita tehnica. 

Ce este remodelarea corporala? 

Cu ajutorul mai multor tehnici si proceduri non-invazive, realizate cu aparate remodelare corporala, anumite zone ale corpului pot fi transformate, pana cand sunt obtinute rezultatele dorite.  

Printre cele mai importante aspecte de care se ocupa remodelarea corporala pot fi enumerate: reducerea sau eliminarea celulitei, eliminarea tesutului adipos sau tonifierea pielii si a muschilor. 

Aceste proceduri sunt potrivite pentru oricine, indiferent de sex sau varsta, insa este foarte important ca acestea sa nu fie realizate decat de profesionisti, ei fiind si cei mai in masura sa iti faca o evaluare corporala si sa iti recomande cele mai bune tratamente si proceduri. 

Ce proceduri de remodelare corporala sunt la moda? 

Exista multe proceduri ce pot fi realizate cu aparate remodelare corporala, insa marea majoritate a celor care apeleaza la ele, prefera sa aleaga dintre: tratament anticelulitic, criolipoliza, drenajul limfatic, electrostimularea sau presoterapia. 

Celulita este una dintre marile probleme ale femeilor, de aceea, pentru a elimina acel aspect neplacut de coaja de portocala, ele apeleaza la anumite proceduri. Aceasta procedura ce duce la disparitia celulitei este non- invaziv. Cu ajutorul unor aparate remodelare corporala se parcurg anumite etape, incepand cu activarea enzimelor, vasodilatatia, drenajul si masajul limfatic.  Dupa toate acestea, pielea este tonifiata si celulita este redusa foarte mult. 

Criolipoliza reuseste sa elimine celulele grase din corp, indiferent de locul unde acestea sunt situate. Procedura in sine pare dificila, caci aceste celule sunt inghetate, iar mai apoi sunt eliminate din corp, insa in practica, totul este foarte simplu, iar pacientii se pot bucura de o transformare naturala in urmatoarele saptamani. 

Drenajul limfatic presupune masarea usoara a zonelor unde se afla ganglionii limfatici, reusindu-se astfel eliberarea toxinelor din corp. Mai mult de atat, apa este eliminata din tesuturi si celulita este mult redusa. 

aparatura remodelare corporala

Electrostimularea utilizeaza impulsuri electrice cu ajutorul carora sunt activati muschii. Miscarile vibratorii au ca scop stimularea arderii grasimilor, iar electrozii sunt aplicati in diferite zone ale corpului, in functie de zonele ce se doresc remodelate. 

Presoterapia este o procedura asemanatoare drenajului limfatic, caci se reuseste oxigenarea tesuturilor si eliminarea toxinelor din corp, iar anumite zone, precum abdonemul, coapsele sau picioarele sunt remodelate. 

Efectele si beneficiile pe care acestea aparate remodelare corporala le aduc atat femeilor, cat si barbatilor, sunt numeroase, de aceea, din ce in ce mai multi oameni aleg sa opteze pentru aceste proceduri. Dintre cele mai recunoscute rezultate, pot fi enumerate: 

  • Tonifierea pielii si muschilor 
  • Reducerea celulitei 
  • Reducerea greutatii corporale 
  • Imbunatatirea circulatiei sangvine. 

Daca vrei sa iti achizitionezi cea mai buna aparatura pentru remodelarea corporala pentru salonul tau, te invitam sa intri pe site-ul nostru!

Comments are closed