Creare magazin online

Cocardele pentru domnișoarele de onoare

Atunci când organizezi o nuntă, fiecare detaliu contează. De la frumoasa rochie de mireasă și impozantul costum de mire până la mărturiile pentru nuntași, meniurile de masă sau lista de invitați, totul trebuie aranjat ca la carte, pentru o nuntă de vis reușită.

Domnișoarele de onoare sunt raza de soare a fiecărei nunți, a căror menire este să adauge un plus de frumusețe nunții și să încoroneze frumusețea aparte a miresei. Domnișoarele trebuie să strălucească și de aceea detaliile contează. Tocmai din acest motiv, binecunoscutele cocarde pentru domnișoarele de onoare trebuie să fie cât mai deosebită și de bun gust.

Realizate din diferite materiale, cocardele pot exprima gingășie, feminitate, naturalețe. Indiferent din ce sunt create, cocarde naturale, cocarde realizate din panglica sau din margele, indiferent de culoarea, mărimea sau locul unde sunt prinse, cocarda are rolul de a individualiza și de a preciza statutul domnișoarei de onoare în cadrul nunții. Miresele știu ce își doresc și de aceea, odată ce grija rochiei personale este rezolvată, atenția sa se îndreaptă și spre felul în care va arăta domnișoara de onoare la nunta sa.

Mireselor le recomand să aleagă cocarde deosebite, unicate, care să aducă un plus de farmec nunții. Cele mai deosebite sunt cocardele realizate manual, de către pricepuți în arta handmade, care sunt realizate cu măiestrie și care nu doar că impresionează prin frumusețe, dar sunt făcute și cu mult suflet.

Alegeți așadar din mulțimea de cocarde acea cocardă care vi se potrivește și veți avea încă un punct bifat în lunga listă pe care o aveți pentru organizarea nunții.

Comments are closed