Creare magazin online

Colectie impresionanta de ceasuri scoasa la licitatie!

“Russell Crowe a anuntat pe Twitter ca isi pune in vanzare colectia de ceasuri, intr-o licitatie organizata pe 7 aprilie la Sydney”, potrivit The Hollywood Reporter.

Actorul va scoate la licitatie 29 de modele extrem de elegante, acestea reprezentand peste jumatate din colectia pe care o are. Licitatia va fi organizata, conform actorului prin telefon online sau printr-o sedinta de livestreaming.

Bijuteriile din colectia sa sunt modele de ceasuri de lux, majoritatea croite special pentru incheietura unor personalitati. Actorul chiar a plasat public si o poza, infatisand un model Panerai Luminor GMT Automatic, primul său ceas de acest tip.

Celebrul actor aduna deja o multime de oameni in jurul sau, odata cu anuntul acestei licitatii

Odata cu anuntarea licitatiei, numarul de fani a crescut brusc in randul actorului. Acesta numara deja zilele pana la lansarea evenimentului, stiind cu siguranta ca ceasurile isi vor gasi un cumparator sau chiar mai multi, pe meritul lor.

Fanii sunt incantati mai ales de faptul ca fiecare ceas va fi insotit de un cadou personalizat. Conform declaratiei actorului, fiecare ceas va fi oferit alaturi de o scrisoare personalizata, cu semnatura, in cadrul careia va fi detaliat proiectul din care a facut parte ceasul, in cele mai dese cazuri filmul in care a ajuns sa joace actorul cu ceasul la mana.

Actorul Russell Crowe a ajuns celebru prin mai multe roluri pe care le-a interpretat de-a lungul timpului. Unul dintre aceste roluri este cel jucat in filmul Gladiator (2000).

Licitatiile – o modalitate prin care din ce in ce mai multi magnati isi scot la vanzare comorile

Fie ca este vorba de actori, fie ca discutam de bogatasii lumii, acestia incep din ce in ce mai des sa organizeze astfel de evenimente pentru a-si comercializa bijuteriile si ceasurile. De la ceasuri Fossil la modele de Vacheron Constantin sau ceasuri de lux de milioane de euro, acestia vand anual sute de modele in cazul licitatiilor.     

Conform specialistilor, aceasta ar fi o modalitate ieftina de a pune mana pe un ceas unicat. De cele mai multe ori, ceasurile se vand cu preturi mult sub valoarea reala. Insa exista si exceptii, in cazul carora unii cumparatori platesc de zeci de ori mai mult decat valoarea unui ceas.

Depinde de la model, la vechime, la purtatorul anterior, la valoarea initiala si la multe altele. Insa, in cadrul licitatiilor, pretul de pornire fiind de obicei mai mic, aveti toata sansa sa cumparati o adevarata avere la un pret accesibil.

Comments are closed