Creare magazin online

ColorMagic.ro – grund parchet pentru rezultate de durata si infrumustarea suprafetelor din lemn

Parchetul, dat fiind faptul ca este supus in mod constant uzurii,necesita o ingrijire mult mai minutioasa fata de alte suprafete din lemn.

Pentru realizarea acestui scop, specialistii in domeniu recomanda utilizarea unui grund parchet care este fabricat din substante care nu doar ca protejeaza masa lemnoasa, ci ii amplifica proprietatile si ii scoate in evidenta culoarea naturala.

Stratul de grund se aplica in principal pentru conferirea protecției impotriva abraziunilor, a zgaraieturilor sau a altor factori care pot duce la deterioarea parchetului.

O protecte de durata se poate realiza doar prin utilizarea produselor calitative care detin un grad ridicat de acoperire a porilor masei lemnoase, precum si a crapaturilor are in timp se pot forma intr-un astfel de material.

Produsele oferite de Color Magic reprezinta un etalon al calitatii, acestea remarcandu-se pe langa proprietatile deosebite si prin faptul ca confera un grad ridicat de elasticitate suprafetelor, factor important pentru resistenta in timp.

Aplicarea poduselor cu rol de finisare confera o protectie sporita parchetului

Grundul pentru parchet este mai mult o substanta pentru tratarea suprafetelor. De aceea, aplicarea stratului de finisare este o etapa obligatorie daca doriti sa obtineti rezultate de durata.

Prin aplicarea grundului se realizeaza o umplere a porilor, astfel incat sa se elimine denivelarile si sa se acopere crapaturile pentru ca suprafata obtinuta dupa aplicarea lqcului de finisare sa fie fara pete si aspecte inestetice.

Piata produselor destinate lemnului este foarte diversificata, cu atat mai mult cu cat tehnologia moderna permite crearea acestora avand compozitii variate.

Pentru ca protectia pe care doriti sa o conferiti parchetului sa fie una de durata, este foarte important sa alegeti produse tip grund lemn, precum si produse de finisare care sa detina aceeasi ccmponenti, sau cel putin sa fie compatibile.

In cazul lacurilor pe baza de solventi sau poliuretani acestea sunt compatibile doar cu grunduri care au in componenta lor astfel de substante? In schimb, daca veti opta pentru un lac pe baza de apa, trebuie sa stiti ca acesea sunt universale si pot fi aplicate peste orice tip de grund nu ati utiliza.

Pentru atingerea scopului propus si pastrarea intacta a pardoselilor – Produsele Sikkens sunt intotdeauna de ajutor

Compania Sikkens ese recunascuta pe plan international pentru produsele sale de o calitate superioara care va garanteaza o eficienta maxima.

Aplicarea acestor produse va poate oferi o serie de avantaje unice precum:

  • Confera un grad sporit de protectie pardoselilor;
  • Rezista eficient la socurile mecanice care pot provoca zgaraieturi sau abraziuni, precum si diferitor fungi care pot distruge structura masei lemnoase;
  • Este rezistent si in fata razelor solare, si mai ales a razelor UV astfel incat suprafetele sa nu se decojeasca sau sa nu capete crapatrui;
  • Este usor de utilizat si se aplica foarte rapid;
  • Controlarea umiditatii din parchet este acum posibila prin intermediul substantelor microporoase din componenta grundului pentru lemn de la Sikkens.

Compania Color Magic va pune la dispozitie produse din categoria grund parchet de o calitate superioara, la un pret extrem de avantajos, care in acelasi timp satisfac orice dorinta a clientilor in materie de textura si culori.

Date de contact

Puteti accesa site-ul magazinului pentru a vizualiza gama de produse disponibile, precum si proprietatile acestora accesand magazinul online de prezentare ColorMagic.ro

Pentru informatii suplimentare apelati la numarul de telefon:

0724 336 280

Comments are closed