Creare magazin online

Conditiile oferite de pensiunile din Vatra Dornei

Una din ideile perfecte pentru un sejur minunat alaturi cu cei dragi, este o vacanta in Vatra Dornei. Aici, veti putea gasi atat liniste, cat si distractie. Toate la un loc. Iarna, partiile de schi acoperite cu zapada, vinul fiert, iar vara, multa iarba verde, natura, pasari care ciripesc si multe altele. Indiferent de anotimp, Vatra Dornei este minunata. Cat despre cazare, nu se aud numai cuvinte de lauda.

Pensiunile din incinta statiunii sunt minunate, spun cei ce au trecut pe acolo. Un numar mare de camere, se gaseste in fiecare unitate de cazare. Fiind destul de spatioase, acestea ofera un grad ceva mai mare de libertate clientilor. Oaspetii pot alege intre camere cu 2 paturi, camere cu pat dublu, sau matrimonial. Acestia pot aranja astfel incat in oferta sa se includa pe langa serviciul de cazare, si serviciul de masa. Astfel, oaspetii vor putea lua masa gratuit.

Camerele la unele pensiuni din Vatra Dornei vor dispune fiecare de aer conditionat, plasme, bai complet utilate si multe altele. Multe pensiuni au parcare proprie, piscina, parcuri special amenajate pentru copii si multe alte baze de agrement.
Restaurantele unitatilor de cazare sunt si ele spatioase, adapostind un numar mediu de persoane. Masa va fi servita de catre personalul care da dovada de mult profesionalism. Bucatarii vor arata ce au ei mai bun, pentru a satisface poftele clientilor.
Asadar, daca vreti sa aveti parte de un sejur minunat alaturi de familie si de apropiati, va invitam sa apelati cu incredere la serviciile de cazare ale pensiunilor in Vatra Dornei.

Comments are closed